RedDwarf_Cz: KV-1s bych obešel (plechový těžký tank), raději teda KV-3, kde nastoupíš rovnou s 107. 122 je jak na KV-1s tak KV-3.
K té rychlosti. Když se načítá mapa, tak tam občas se píše, že vyexpený driver umí lépe využít výkon motoru. Už jdu do další třídy KV. Uvažuji o KV-1s se 122 dělem, protože těm 100/107 dochází dech na ty staliny a tygry. Reload je o pár vteřin pomalejší, ale to už nehraje roli.
Hamster: Už jen za přežití v takové bitvě máš cca 400XP... Taky jsme to dělávali v betě.
Aaron Hill: S úplně zelenou posádkou máš tuším obecnou efektivitu věcí které s nimi souvisí na 75%.

RedDwarf_Cz: To se občas stane, ale jediný možný způsob je, že to MS-1 bylo v četě s nějakým z těch IS-3/Tiger 2. To znamená, že buď jejich blbost, nebo záměr natáhnout ho do vysoké hry pro lepší odměnu.
Aaron_Hill: Já to nikdy neměřil, ale co se rychlosti týče tak tam je to pofidérní. KV má myslím 38 km/h, nejvíc z něj ale vytáhnu tak 33 až 35 km/h na rovince. A to mám posádku na 91%. Ale jinak to tak asi bude.
Say: Takže parametry jakéhokoliv stroje ve hře jsou reálné až ve chvíli, kdy má celá posádka 100%?
Nevím, ale ta hra je reálná asi jako BF:BC2
Včera jsem zažil dobrý matchmaking. Mezi stroji jako byly IS-3/Tiger 2, atd, se ocitl MS- 1, jako vtip to bylo dobré, jde o to, jestli se zasmál i majitel MS-1
NateLogan: Moje taky nebyly... Dokud mi o nich Akhera neřekla=D Jinak tu rychlost to neovlivní až tak jak si možná myslíš. Prostě na dobrém terénu mu to s více zkušenostmi jede tak max. o 5 km/h rychleji. V bahně se dejme tomu o 1-2 stupně/s rychleji točí. Představ si toho chudáka žoldáka jak tam šteluje ty páčky v zápalu boje, všude nervy, řev, nadávky... A teď si představ borce, co má za sebou tankovou akademii, obrovské množství bitev (i když v reálu asi nemožné=D ) a dokáže sebevědomě dělat s tankem přesně to, co od něj očekává a zná ho jak svoje bačkory=)
Say: Ok, to potom jo. Stejně by to ale nemělo ovlivnit maximální rychlost. I když... Mno, řekněme, že hráč přímo neovládá řízení tanku, pak by to smysl mělo, ačkoliv (alespoň myslím, hru jsem nehrál) ve hře samotné hráč ten tank přímo řídí klávesami.

PS: Tanky nejsou moje parketa, zvlášť ty z WW2... :)
NateLogan: Není to blbost. Zkušený tankista (třeba ten řidič) dokáže efektivněji řadit (samozřejmě že mají manuální převodovku=D ) a celkově se sžít s pásy, motorem a celým chováním stroje. Zkušený střelec zase dokáže rychleji zaměřit. Zkušený nabíječ rychleji přebíjí... atd.

Garion: To nejsou Flinstounovi=D

Aron, Javor: Rychlost nezáleží na motoru ale na podvozku (jeho nosnost + pásy) a tom řidičovi. Motor akorát zlepšuje akceleraci a do kopečka možná trošku lépe jede.
Rychlost tanku v takto reálné hře (alespoň, jak se prezentuje) nemůže být ovlivněna zkušeností posádky... To by byla ukrutná blbost.

Maximálně tak rychlost akcelerace (mají některé tanky z 2. sv. manuální převodovku?).
Já ani nevěděl, že výcvik posádky nějak souvisí s rychlostí stroje. Stejně jako kolega Javor, jsem si s M3 trajdal maximálkou s nezkušenou posádkou (ale samozřejmě až s nejsilnějším motorem).
Heh, to já dnes po dlouhé době zase sedl do M3 a uháněl jsem si to šedesátkou i do mírného stoupání. A to posádku nemám ani přes 70%.

A co jsem to T-28 namontoval ten 85mm kanón, tak je z toho najednou použitelný stroj. Dokonce i z Tigera se mi už povědlo něco uštípnout.
Hamster: Jop, to dělal snad každý a teď všichni nadávají. A jejich odpověď je jasná... Kup si zlaté.
To jo no. Ono mě to jinde ani tolik nepřekvapí, ale jak jsem si v betě u A-20 hned hodil zlatý panáky, tak jsem si o tom tu představu asi dost zdeformoval, protože jsem těch 70 jezdil úplně běžně.
Hamster: Jj, SU-85, které má max. rychlost 55 km/h touhle rychlostí taky jede maximálně tak z prudkého kopečka...
Panejo, ono to A-20 bez vycvičené posádky skutečně není takové žihadlo. Člověk to našlápne a ono nějakých 50 kmh.
Hamster: Že všechny nejvyšší čísla těchto srovnávacích tabulek povedou k SSSR stromu.
Say: Hele, on kterýkoliv tank přežije déle, pokud se hráč v něm hrdinně schovává za spoluhráče, ale pokud mluvíme o viditelnosti, tak to zrovna věc ve které by ti němci vítězili taky není. link
Jenom to tak vypadá, nebo opravdu prakticky nikdo nejede americký a německý medium tanky? Ruský ještě vídám docela dost, ale nějak to vypadá, že snad všichni jedou heavy. Někdy si s tím mým Shermanem připadám, jak kdybych ujel z muzea...
Hamster: Ale tím to hasne=) Němci vždycky prostřelí, většinou se trefí a co líp... Vystřelí si 2x rychleji. Tak si vyber. Nehledě na to, že poslední dva kousky mají 2x větší pancíř, jak nejlepší ruský stíhač.

Btw, zrovna ale ruské zkouším=) Všechny stíhače chci, pak WoT odisntaluju.
Say: Panejo, tobě někdo řekne, že hraje americké střední a ruské lehké tanky a ty mu stejně povíš, že má jít do německých stíhačů, páč se s nimi lépe usíná ve křoví? Ruské stíhače jsou rychlejší a mobilnější. EOD :)
RedDwarf_Cz: Já už podobnou skupinu měl=) Rozeslal jsem pozvánky stále aktivním hráčům, v hře samozřejmě budu také nabírat.

Co se TS týče. Je s tím špatná zkušenost a to ze dvou důvodů... Ne všichni si ho bohužel dokážou zprovoznit (raději nebudou hrát) a je to ve hře potom neskutečný šum azmatek. 15 lidí v místnosti je 15 lidí. Když pak přímo ve hře každý mačká Q a vidíš, kdo to vlastně mluví, je to přehlednější a taky každý váží slova, takže se během bitvy odhodlá zmáčknout to Q. Věř mi=)
:)) chtěl bych navrhnout místo voice chatu TS, příjde mi to pohodlnější. Jinak je dobře, že to nebude tak brzo. Do té doby bych mohl vyexpit posádku T-28 na 100% zbývá mi pouhých 6%
Snad se poskládáme. Budeš dělat i nábor během hraní random game? Čechů to hrajou hromady.
RedDwarf_Cz: Jako kapitán ti můžu oznámit, že to budu považovat jako plně hodnotný členský poplatek!=)
Však už tam jsem. Účtuji si 200,- / hod. + vystřelená munice + bonusy za zničené tanky. Ceník ti pošlu PM.
RedDwarf_Cz: To ještě neví asi nikdo. Napřed se musí zformovat týmy a pak se to vyhlásí. Neváhej=)
Aaron_Hill: Jednoznačně Němci. Oproti Rusům mají sice nižší damage, ale ve všem ostatním je předčí. Jsou přesní, rychleji pálí a mají vyšší průraznost. A nepodceňuj je. Vesměs když tě někdo zabije a ty nevíš kdo, věz, že za tím stojí nějaký camper se stíhačem v křáku.
Say: Se stíhačema zatím žadný zkušenosti nemám, kvůli jejich vlastnostem se mi spíš zamlouvají jako nepřítel :)) Ale když už o tom mluvíš, dřív nebo později je stejně zkusím, jaký národ má podle tebe v téhle třídě navrch? Jinak u USA se spíš dopracovávám k těžkým tankům, takže později bych jel střední i těžkou. Uvidím :).
Aaron_Hill: Chceš pak jednodušeji navázat na stíhače které plánují přidat Američanům?=)

Btw, není zač. Jsem rád, že se líbí=)
Na SSSR taky docela kašlu, jen lehce šimrám lehký tanky, protože se chci projet v A-20 :). Převážně jedu za USA střední tankovou třídu, ve volných chvílích německou artilerii.

Say: Jo, používám tu modifikaci, párkrát se mi už dost vyplatila, takže - díky Ti za ní :).
RedDwarf_Cz: Tak s Marderem II (lvl 3) se mi podařilo získat nejvíc 950XP (bez prémia). S KV (lvl 5) nejvíc 500XP. Bez tunningu je to hromada těžkého šrotu. A vůbec... Proč já jedu na ty těžké, když mi očividně víc sednou stíhači?
Nestěžuj si, já jednou se SU-26 dostala neuvěřitelné 3XP :) Možná to mělo něco společného s tím, že jsme prohráli 15-0 a mě se podařilo pouze lehce poškodit jedno KV :)
Vy, kdo už máte KV, kolik tak dostanete xp za kolo? Já od 30- 450, záleží jestli vyhrajem. Ještě jsem snad nezničil ani jeden tank a většinou můj tým prohraje. To je fakt na mašli těxh 14k xp...
Akhera: Když jinak nedáš... Mě se to nechtělo googlovat=P