Noerientujete se někdo, jestli náhodou někde nepadlo, kdy by se měl updatu dočkat sovětský strom? (KV-1,KV-2, posun KV-3 atp.)
RedDwarf_Cz: Za 2 týdny. Ale tam fyzika nebude. A měla být.
Tento měsíc by měl být další patch, ne?
Hamster: Na fyziku jsem se taky těšil, ale kdo ví jestli vůbec bude. Z patche 0.7 ji stáhli asi před 2 měsíci a od té doby ani slovo... Všude jen Battleships a Warplanes.
Ty nové lighty jim do toho rychlostního systému zapadly docela podivně, musím říct. Člověk to v T-50 při off-roadu po rovině vytůruje na těch maximálních šedesát skoro hnedka, a když to pak "rozpálí" z kopce, tak prostě jede furt stejně rychle. To skutečně doufám, že až přihodí tu fyziku, tak bude o tyhle pevné rychlostní limity nějak přijatelně postaráno (aby náhodou těžké tanky nepadaly z útesu rychlostí 34 kmh).
Bursoft: Právě proto, co jsem ti dole vysvětloval. Jsi scout, smiř se s tím=) Jestli se na to hodí, nebo ne už je věc druhá...
Say: Fakt jo, tak tím pádem je ještě větší kravina, aby mě to házelo do bitvy s ním no. Jinak ano, 9 z 10 her jsem vždycky mezi posledníma v bitvě, nechápu proč se to tak skládá..
Bursoft: Ajo, to je pořád light, sry... Ale Tiger je tier 7. A možná 5x z 50ti her na 38N/A jsem nebyl poslední v matchmakingu.
Say: 38 nA je taky light tank, plus háže mě to max do tieru 6, což už jsou první Tigery.
Bursoft: Ano, Leopard je ale light tank, ne medium ;)
A kdyby to nebyl tank na scoutování, tak tě neháže mezi 7-8 tier. To samé platí i pro ty light tanky. Ostatně A-20 na tom není jinak.
Say: Ale já nescoutuju ani nechci, vůbec jsem o tom nemluvil - ty se mi tu snažíš říct, že Pz 38nA je na scoutování, ale němci tam od toho mají Leopardy (stejný tier, vedlejší větev - myslím, že se tak jmenují). Jak už jsem psal, na víc jak 40 km/h se rozjedu jenom z kopce. Otrávenej jsem z té hry proto, že ať se snažím být stealth co to jde, dřív nebo později se objeví nějakej posranej Tiger (nebo ekvivalentní rusáci, tuším KZ) a slupne mě na jednu ránu, ať střílí z jakékoliv strany, jsem jak papír proti němu (a když mu náhodou ujedu nebo se nemůže trefit, tak mě rozmetá árty) + nikde jsem nepsal nic o blbečcích :)
Hamster: Pointa je v tom, že někdo tu kdysi vyslovil, jak je ta hra hrozně o tabulkách, propočítávání a že není pravda, že tunění tanků není až tak důležité, já to pouze popírám (a zároveň bych chtěl říct, že tank, který nemá všechny upgrady je něco jako mrzák v bitvě). Žádné počítání, prostě nafarmi kredity a XPčka a kup si nový dělo (což je samozřejmě v pořádku). Pak ale taky nastává situace, že ta zábavná část, kdy se můžu těšit na nové upgrady je jen asi pětina času odehraného v daném tieru, zbytek je jen o tom stále dokola se schovávat před velkýma tankama a zároveň hledat malý tanky.
Jo a co se týče kempení v keři - od toho jsou podle mě jiné tanky. Ono by jednoduše stačilo dávat na mapu tanky v rozsahu dvou tierů, ne tří a hned by byly bitvy zábavnější a vyrovnanější. A jak už jsem napsal, zkrátit to předlouhé sbírání expů do dalšího tieru.
RedDwarf_Cz: 7 tier je luxus... JPanther, IS, Tiger, T29...
Nicméně těším se na další patch. Roty bez omezení tieru v 3 různých kategoriích, nastavení minimapy, tracery, report mnohem jednodušší...
Celkově ten střed stojí za hovno. Lepší je mít nějakou sračku T2 a jezdit mezi sračkama, nebo mít T9/T10 a být top na mapě.
Say: Od toho mám těch tanků několik.
Všeobecně všechny sudé tiery jsou blbé...
Bursoft - Tier 4 je obecně asi místo, kde odpadává nejvíc hráčů, protože je to imho nejméně zábavný tier. Lehké tanky jsou nesmyslně vrhány do vysokých bitev a střední zase mají jiné problémy (Lee nemá věž, T-28 má obří profil a mizerný pancíř a Pz III mizernou průraznost). Nicméně mezi tier 4 a 5 jsou obrovské rozdíly - pokud přetrváš až k Panzeru IV (a vylepšíš si ho), hned uvidíš jak tě to bude bavit. Jeho nejlepší kanón dokáže prorazit cokoliv s čím se setkáš.
Hamster: Pokud máš fůru času a baví tě neustále dokola točit stejný tank, tak proč ne=) A s Lowe/Type 59 souhlas. Je to omezené, ale mám nějak zafixováno pravdilo "Lowe = noob", který právě skočil ze 2 tieru na tier 8. Jaksi v 90% to i souhlasí.
Bursoft: Kdyby lepší vybavení nemělo lepší účinek, tak by to tam ani nemuselo být. To moc nechápu tvojí pointu, protože za to tunění jsem celkem rád. To je ale samozřejmě něco jiného, než výše tieru. (A pokud ti měl někdo opakovaně problém poškodit Pz38Na, tak jsi měl imo akorát nehoráznou kliku)
A k těm tankům za zlatky - Možná mají ostatní zkušenost jinou, ale já popravdě raději potkám Lowe, než Tigera II a to platí v podstatě u všech tierů. Nepřátelský tým, kde topky jsou složené z premiumů, bývá obvykle radostný pohled.
A do hry jsem nevrazil zatím ani korunu (ačkoliv bych to asi konečně udělat mohl), ani jsem nezískal zlato jiným způsobem. Když jde člověku primárně o hru a ne o honění ega co největší mašinou, tak to není nezbytné.
Bursoft: Takže všichni jsou blbečci a jenom ty jsi letadlo? Ok ;)
Do heavy si samozřejmě škrtneš. Používej HE a jezdi jim do zad. Ale na to 38 N/A dělaný není. A pokud hraješ scoutování stylem "najeď na nepřátelskou bázi, vyžer ocenění Scout a zhebni", tak věř tomu, že nebereš ho*no zkušeností, pro tým jsi úplně k ničemu a sám se ochuzuješ o zábavu ze scouta. Vyhledej si místečka, kde můžeš zakmepit poblíž nepřítele a jen ho spotovat (např. na Malinovce křáky na poli). Na střelbu zapomeň, jinak se odkryješ a jsi během vteřiny na šrot. Na něco podobného zase potřebuješ rusáka a hodně vlekou porci štěstí=)
Na scoutování jsou tam rychlejší tanky,na rovině se nerozjede víc jak na 40 km/h s nejlepším motorem (do kopce utrpení s tím jezdit), takže Panzer 38 nA není scout. Ano, hraju jenom randomy, protože jsem nikoho nepřekecal, aby to taky rozehrál + ano, platí, že čím lepší máš vybavení, tím jsi lepší. Sorry, ale když si koupím novou věž, která mi přidá o 100 hit pointů víc, něco to znamená. Stejně jako rozdíl mezi tuším 42mm a 50mm dělem - hranice mezi ničením jenom light nebo i medium tanků (nicméně do heavy si stejně neškrtneš, jak už jsem psal, s tímto tankem nemůžeš scoutovat, takže moc nechápu, proč je staví do bitvy s tier 6 heavy tankama).
edit. A platí to i opačně - jednou mě to hodilo do bitvy, kde jsem byl nejlepší tank a půlka nepřátel do mě mohla pálit z jakékoliv strany a úhlu, ale stejně mě ani nepoškodila (krom destroyerů, jakožto jediných tanků, které se můžou prosadit i proti větším tierům).
RedDwarf_Cz: ...a ten naproti bude mít nižší tier.
Já už do toho vložil 2k. Hraji to dodnes a ještě nějaký ten pátek to hrát budu.
Čím vyšší tier tím lepší platí pouze když se střetneš 1v1.
Čím vyšší tier tím lepší platí pouze když se střetneš 1v1.
Bursoft: Tak postupně. Rozhodně neplatí pravidlo čím vyšší tier, tím neporazitelnější jsi. To je úplná blbost. Vždycky záleží o tom, co s tím strojem dokážeš a víš že dokáže + je důležitý tým a především spolupráce s ním. Věř tomu, že chodit do randomu s tierem 10 je celkem utrpení. Všichni se automaticky měří na tebe. Stačí 3 arty a ani si neškrtneš.
Pz38 N/A je scout. Jeho účelem je spotovat nepřátelské tanky. Za každý nasvícený tank, který kdokoliv zničí z tvého týmu, ty dostaneš nějaký podíl XP (prý stejný, jako když bys ho sám zničil) = vždycky šlo a jde o týmovou hru.
A co u toho dokáže hráče držet? Víš proč tam mají za nicky téměř všichni klan tag?=)
Jo a za devět měsíců hraní WoT jsem utratil 250,- Kč ;)
Jo a za devět měsíců hraní WoT jsem utratil 250,- Kč ;)
Abych pravdu řekl, moc nechápu, co u té hry lidi drží. Platí tu jednoduché pravidlo, že čím dražší tank/upgrade/náboj mám, tím jsem lepší a neporazitelnější. Expení je neskutečně zdlouhavé (po asi 8-10 hodinách čistého času jsem se dostal na tier 4 Panzer, stále light tank) a hra docela neférově skládá hry tak, že postaví třeba můj Panzer 38 proti Tigerovi, do kterého si neškrtnu ani s full vytuněným tankem. Plus pro lidi, co nepotřebují peníze vyhazovat za každou volovinu, je WoT o to těžší, když proti nim někdo postaví ve stejném tieru tank za reálné peníze. Kdyby se nároky na kredity a XPčka snížily tak na polovinu proti současnému stavu, bylo by to určitě záživnější..
Ok, tak IS-7 je v garáži. A je to solidní vozítko=)
RedDwarf_Cz: Jop.
1v1 Heavy?
RedDwarf_Cz: Zkoušel jsem 1 bitvu 1vs1 (úspěšně), ale naštvali mě s tím, že nemůžu nikoho vyzývat (dokud nedosáhneš určitý počet bodů), tzn, musíš čekat až si tě někdo vybere. Plebs jim tam dělat nebudu.
Hraje to někdo, nebo alespoň zkoušel? Zůčastnil jsem se i FunCup 1v1 T8, ale tam jsem moc nepochodil.
Na ESL je 1v1 max. Tier-4 (no SPG/TD). Pokud by měl někdo zájem nechat se ode mě nakopat do koulí, jsem k dispozici, stačí napsat.
Aaron_Hill: Mile rád ti expení přenechám ;)
chudinkoo.. )
A je to zase v řiti. Nedělejte nikdy velitele v žádném klanu. Dostal jsem zase dotaci na měsíční prémium... Tak doexpím IS7. A zbytek TDček.
Eh, u bitev ve WoT jsem strávil 376h čistého času (bez času v garáži). Děsné...
Každý si to můžete zjistit zde - http://wot.ctocopok.ru/load_cache_e.php
Každý si to můžete zjistit zde - http://wot.ctocopok.ru/load_cache_e.php
Hamster: Imo 4. Grille či Priest jsou pro jiné arty celkem zhoubní. Ale zase kdyby to šlo do topu, tak by s těma osmičkama jezdil asi každý.
1v1 s arty by taky mohlo být zajímavé. Schválně který tier a stroj by byl na špici.
Že bych oprášil svou IS-3? No každopádně doufám, že to bude i pro TD=)
Každopádně se rozjel ESL 1v1 Ladder, max. T8, přesně den poté, co jsem prodal nabušeného Königa kvůli přechodu na E-75 :)
Say: Já myslím, že všechny tři hry si najdou své hráče, takže bych to nebral, jako vyžadování po všech jednotlivcích hrát všechno. Jestli budou další tituly dobré, tak já to mám třeba v úmyslu, ale hrát snad můžeš jen to co tě baví. Řekl bych, že hráči co se třeba dostanou k sérii až přes lodě, protože je prostě zajímají (a takoví samozřejmě budou), to taky nebudou brát jako tlaky rozehrávat tanky, jen aby mohli na nějaké metamapě bojovat o pevninu.
Nesmíš to brát tak vážně. ;)
Nesmíš to brát tak vážně. ;)
Hamster: Po praktické. Požadovat od hráčů, aby měli 3 klienty a ještě to všechno expili. Heh... Věřím tomu, že takoví magoři se najdou, ale kolik jich bude?
Nerozumím v čem vidíš problém? Jako po technické stránce?
Hamster: No tak mít CW postavené na 3 naprosto odlišných aplikacích... Nevím nevím.
Say: Jo tak, já se chytnul toho, že si to nedokážeš představit, jelikož na tomhle nic moc nepředstavitelného nevidím.
Hamster: Měl jsem na mysli samozřejmě spojení na mapě CW.
Say - To stojí za zvážení :) Ale spíš jen na zkoušku, po nějaké době by to asi dost otravovalo.
Say: Dohromady to chtějí dát jen tak, že bude pro všechny tři hry jeden klientský účet (sdílející zlato, free xp a co jsem vyrozuměl z jednoho interview, tak i credity) a časem chtějí, aby se všechny tři hry účastnily jedné clan war mapy.
K tomu, že nechtějí hry sjednotit (aby se tanky, letadla a lodě střetly v jedné bitvě), se ale vyjádřili opakovaně a s opačným tvrzením jsem se setkal pouze ve spekulacích hráčů. WG chce tři hry, ne jednu velkou.
A že na těch dvou dalších již dělají jsem docela rád a jsem zvědav, jak jim dopadnou. Koneckonců kvůli nim i rozšířili stavy, takže to není, jako kdyby na ně stahovali kapacity z WoT.
Bodkin: To už asi 2 měsíce zpět. Do budoucna to chtějí dát dohromady. Nedokážu si to představit. Ale přístup Wargaymingu mě se*e. Nemají dodělané WoT a už chtějí rejžovat na jiných hybridech. Zrušení fyziky v patchi 0.7.0 jim na reputaci vůbec nepřidalo. Není taky divu, že hráči odcházejí. Je to už trošku stereotyp.
Prý se chystá World of WarPlanes a ohlásili i World of Battleships. To bych bral. Obojí.
Něco spešl pro Akheru - http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/ ... ces-replacement-mod/
Hamster: Přesně jak říká RedDwarf.