Warhammer 40,000: Dawn of War - Soulstorm Warhammer 40,000: Dawn of War - Soulstorm Warhammer 40,000: Dawn of War - Soulstorm Warhammer 40,000: Dawn of War - Soulstorm
strategie > real-time strategie *

placená hra placená hra placená hra placená hra
rozšíření samostatná hra samostatná hra samostatná hra
ano ano ano ano

Najdôležitejším faktom ovplyvňujúcim tretí datadisk (stand-alone) k Dawn of War, bola zmena vývojárskeho teamu. Tentokrát sa tejto úlohy nezhostili otcovia série z firmy Relic, ale prenechali tvorbu datadisku štúdiu Iron Lore.
Tak ako majú tieto datadisky vo zvyku, opäť tu máme dve nové rasy, čo nám v celkovo počte dáva na súčastné RTS pomery neuveriteľných 9 frakcií. Z nových ide menovite o temných eldarov, teda o určitú druhu stranu mince klasických eldarov a zároveň do hry vstupuje aj bojové sesterstvo, laicky povedané, čosi ako futuristické amazonky, či vesmírni mariňáci v sukniach.
Boj bude opäť prebiehať na ťahy na strategickej mape, ktorú tentokrát tvorí systém viacerých planét. Druhá fáza, teda samotné bojové strety už prebiehajú v krvavo dynamickom, avšak chytľavom štýle.

Oficiální stránky hry (http://)
Oficiální stránky hry (http://)