@
jones1240 (23.08.2026 22:22): Místo kopírování nesmyslů od nějakého vyjukaného adventuristy, by jsi si měl vyslechnout zkušeného střelce!
Komplexní, resp. nesmyslná bludiště měly hry akorát v období Wolfa, ale pak začaly mít lokace řád a to, že je to místy tunel, kde tak nějak tušíš kam jít, ještě neznamená, že je celkový průchod lineární koridor. Až na pár zoufalých pokusů se bludiště nedělají už 30 let, takže mi přijde komické zdůrazňovat, že TT není bludiště.
TT má jednu centrální lokaci, z které chodíš tam/zpátky a nahoru/dolů do jiných lokací, můžeš se libovolně vracet a s novými schopnostmi prozkoumávat. Lineární koridor neboli tunel znamená, že jdeš pořád rovně, protože nikam jinam nemůžeš jít, kapiš to?
Obří hordy nepřátel v arenách tady vůbec nejsou, dokonce ani hordičky. Srovnání s novým Domem je úplně mimo. Max 5 nepřátel pohromadě, většinou tak 2/3, dost často jenom jeden. Ale to je prostě to posunuté vnímání adventuristy.
edit: sorry, konec je lineární a je tam dokonce JEDNA aréna, v které je 26 nepřátel, neskutečná horda!