Žabáka ... inu, u něj jsem poprvé těžce selhal. Neubral jsem mu skoro nic. Pak jsem zjistil že se dá pohodlně upálit základním igni a jen jsem kolem něj tančil. Nevím, jak bych to řešil nablízko..

Mám chuť si to hned po dohrání rozehrát znovu za šermíře v medvědí zbroji.
@SilentWolf (03.11.2015 08:13): Bossové jsou opravdu kvalitnější a originálnější, ale jsou hrozně zdlouhaví. Žabáka jsem mydlil snad 15-20 minut a u Iris jsem si musel snížit obtížnost z nejtěžší na nejjednodušší, páč co jsem ji ubral, si hned vyléčila. To bych s ní bojoval ještě dnes ráno.

Pro ty, co dohráli: Taky Vám tak O´Dimm připomínal Lelanda Gaunta z Nezbytných věcí :)
Hmm.. bossové mě pěkné proškolují. Jde taky vidět, že na to měli cosi víc času a klidu. Je to jako Velen. Škoda, že fakt ten Skellige je tam tak.. mdlý trochu. Mohli by vydat ještě DLC Skellige Overhaul.

Teď jsem u druhého bosse a jeho bandy.. ty efekty během souboje a dynamičnost.. to mi v základní hře chybělo.
Díval jsem se na tu pasáž 2x, ale jsem z toho celý tumpachový. Proč musí Olgierdovi splnit tři přání zrovna Geralt v zastoupení? Proč ne Odim, když má takové schopnosti? A proč má Olgierd ještě tři přání, když už mu Odim jedno splnil? (ohledně toho bohatství) Bude to tam ještě vysvětleno, nebo jsem jen naprosto nechápavý?
Jsou tam vůbec nějaké nové karty kromě tech těch velitelských? Zatím jsem moc štěstí neměl..
Jak to funguje ? Raději hru nedohrát a před finálem si střihnout tohle DLC ? Co byste doporučili? Jsem asi těsně před koncem. (získal jsem ten kámen).
@Arcee (19.10.2015 17:25): Tak to funguje jen na jedné službě. Když chce člověk hru na Steam nebo Origin musí jít na stránku která mu jeho GoG klíč z aktivuje pro Steam nebo Origin ale tento proces je nevratný. Pak už klíč nejde jinde použít.
@Jack_Dark (19.10.2015 12:28): Zajímalo by mě to stejné.. Ono by to mělo minimálně fungovat tak, že když to použiješ na steamu první, tak to pak půjde i na gogu. Takto mi šla jednička. Jak je to s Originem, jestli to půjde i tam, to nevím. Ale víceméně pokud je ten klíč multiplatformní, tak by to mělo jít. Pochybuju že si ty služby mezi sebou předávají informace o tom, kde kdo ten klíč aktivoval.
Zkoušel někdo aktivovat klíč na všechny tři platformy gog, origin a steam? Zajímá mě jestli jde jen klíč použít na všechny.
Olgierd von Everec = David Beckham :D A vďaka narážke na Ohnivý pohár už vieme aj to, že svety Witchera a Harryho Pottera sú prepojené :D
Tvle ta kvalita questů je fakt něco neskutečnýho. A ty boss fighty. Jeden mi teď zabral kolem půl hodiny. Ale bylo to prostě zábavný, chtělo to neudělat moc chyb.
A konečně se teď podívám na tu Akademii.
Pokud hraješ NG+, tak třeba jen pozapoměli změnit levelování, ale statistiky jim zvědli.
Ten level system je tady trochu divny. S levem 70 si me podaji pavouci s levelem 30 jak malinu.
Ten quest s Vladimirem von Everec - geniální :) Zatím řadím questy z datadisku v rámci celé hry mezi ty nejvydařenější.
@Joe321 (18.10.2015 13:30): Mám nahráno 16 hodin a nejsem ani zdaleka u konce. Ale dělal jsem k tomu i pár questů z původní hry které jsem při prvním hraní missnul. A ten jeden z DLC o zaklínači ze školy kočky. Je to luxusní kus hry.
@Joe321 (18.10.2015 11:59): tenhle plán jsem měl původně taky (zahrát si to až budou venku oba datadisky celý komplet), ale vykašlal jsem se na to, je to příliš dobrý a má to replayabilitu že si to pak dám celý znova stejně a rád :)

@GERHART (18.10.2015 12:05): co jsem četl tak to možné je, ale sám jsem tam nebyl, ještě jsem neměl quest který by mne tam zavedl.
Zdravím moja otázka znie kedže momentálne mi to " buchlo delo "
Je možne ísť v data-disku aj do Oxenfurtskej univerzity alebo akadémie, ktorá je oddelená na tom ostrovčeku, lebo na to som sa celkom tešil ?
Sakra... myslel jsem si, že si pak projdu znova až enhanced verzi se vším, ale ty ohlasy mi asi nedají spát. Navíc na to ani teď nemám čas. Sakra! :-)
Já si běhal po novigradu vzhůru nohama a s hlavou zabořenou v zemi :D

Doufám že do dalšího datadisku už přibude nějaké nové vybavení, těch pár mečů co je na vyšší než 34. level ze základní hry tam už asi stačit nebude, sotva to stačí tady :-/

Hádám že ty vyšší levely zbraní a zbrojí, jako třeba ta undvická pro 41. level nebo černý jednorožec pro 44. level je dělané na new game+, protože v základní hře mi to prostě nejde získat, ať hledám jak hledám.
Si tak hraju Hearts of Stone a najednou se Geralt rozhodne udělat duckwalk:

:D

A ještě jeden glitch jsem tam měl, když jsem zabil pár odpadlejch rytířů, tak se jim neaktivoval ragdoll takže zůstali viset ve vzduchu v momentu smrti. Funny shit, ale stejně, fix it CDP :)
Mám problém se zvukem - v některých místech se jakoby seká. Nevím jestli je to datadiskem, protože když jsem hrál předtím jenom původní hru, tak to nedělalo. Nevíte, čím by to mohlo být a jak to vyřešit?
@Neelixx (14.10.2015 21:57): Minimálně ti pavouci fakt hbití byli a toho posledního největšího jsem sejmul až když jsem se fakt pekelně soustředil (hráno na 3 nejtěžší obtížnost). Ale na ten poslední pokus jsem měl luck, že jsem ho omráčil, takže jsem ho sejmul během chvilky.
Ta jeskyně plná pavoukovců byl docela záhul a ne jen proto, že trpím arachnofobií. Nejotravnější příšera od dob utopenců !

Edit: Jsem to jen já, nebo jsou nepřátelé po patchi 1.10 celkově nějak hbitější ? Nebo je to tím datadiskem ? Tahle těžká ta hra byla naposledy ve White Orchardu. A to mám všechen equip updatovaný, speciálně kvůli datáči jsem udělal všechny zbývající "vybavovací questy".
Musím říct, že jsem se u toho prvního "krasavce" pořádně zapotil. Hráno na 3 nejtěžší s počátečním gearem, který není nic moc :) Myslel jsem, že mě omejou :D ... Proč to tak nemohlo být i v původní hře ? :(
No tak to je jenom dobře :) čtu ale že druhý datadisk odložili, takže na další dvě sady si taky nejspíš počkáme.
Co všechno je tam za karty? Nevím jestli jsem to viděl na různých fotkách správně, ale např. Geralt neni unikátní karta, ale je u monster?