@Solidor (31.03.2025 16:00): Jo, to si pamatuju že bylo něco co mě taky ubíjelo, když jsem to hrál v den vydání. Dá se to tu najít, jak jsem na to reagoval. Jenže tyo, teď mi to sedlo, ale neříkám mít takovýhle ansábl v každým díle, to ne. Jenže co jsem tak viděl tak jen Reverie to má.
Pak ta Calvard série má nejen jiné mechaniky, dokonce i akční souboják (dá se přemínat mezi tahovým a akčním), ale slibuje zase jiný příběh jenž působí oproti čtyřce a Riviéře poměrně komerněji a více anti hrdinský hlavní charakter, tomu taky napomáhá. Navíc mají mít kolem 68h první díl a dvojka 87h. Ale je to šílený. Tři Trails hry za jeden rok, uf! Mám co dělat tyo.
Jinak mě překvapilo za jak kratší dobu jsem měl Trails 4 projeté a to jsem plnil většinu vedlejšáků i dodatečné eventy. Ten High Speed mode top! Ale zase jsem měl lehčí obtížnost, holt prostě nejsem grind lover. Ale chápu tě. Ono pokud aktivně hraješ JRPGS což už já tolik ne, tak tohle ti nedá jako svěží vítr co tě rozproudí.