Terminator Salvation Terminator Salvation Terminator Salvation Terminator Salvation Terminator Salvation
PCPS3X360
akce > 3rd person akce *

placená hra placená hra placená hra placená hra placená hra
samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra
ano ano ano ano ano

Terminator Salvation je hra podle stejnojmenného filmu z roku 2009. Příběh hry se odehrává ve městě Los Angeles, které leží v troskách. Veškeré pokusy o změnu minulosti (respektive budoucnosti) se nezdařily. Kruté armády strojů řízené umělou inteligencí - SkyNETem, začaly ve vyhlazovaní naší civilizace. Jedinou nadějí lidstva je ukázat, že jsou silnější jak stroje a postavit se jim v nerovném boji.

Ve hře budete hrát za Johna Connora, vojáka a vůdce odporu, který bojuje o přežití lidstva. Žánrově se jedná o third-person akci s podobným stylem krytí, jako ve hře Wanted od stejných autorů. Navíc se můžete těšit na jednotky terminátorů vytvořené speciálně pro hru.

Terminator Salvation je hra podle stejnojmenného filmu z roku 2009. Příběh hry se odehrává ve městě Los Angeles, které leží v troskách. Veškeré pokusy o změnu minulosti (respektive budoucnosti) se nezdařily. Kruté armády strojů řízené umělou inteligencí - SkyNETem, začaly ve vyhlazování naší civilizace. Jedinou nadějí lidstva je ukázat, že jsou silnější jak stroje a postavit se jim v nerovném boji.