Komentáře

• PC 95
Celá zábavnost hry spočívá v její geniální herní mechanice. Tedy, že se čas posouvá jenom pokud se hýbete vy. Když stojíte můžete si takticky naplánovat další postup. Super je to, že když během hry maté i jiné možnosti než střílet. Můžete vyhodit nepřátele z rovnováhy tím, že po nich hodíte nějaký předmět. Z blízka můžete nepřítele i praštit a asi nejvíc cool prvek bylo hození nepřítele zbraň, ve které došli náboje, kterému potom vypadne jeho zbraň, tu vy chytnete a zastřelíte ho sní. Ve hře se zkratka cítíte jako silný akční hrdina. Vizuál hry je sice jednoduchý avšak, ke hře se hodí. Docela zajímavý je i styl vyprávění příběhu, kde se hraje s čtvrtou stěnou. Trochu mi vadilo, že finální level byl skokově obtížnější než ty minulé, až tak, že to ubíralo to kouzlo. Jinak velice originální střílečka, která se od všech ostatních výrazně odlišuje a je sakra svěží.

Pro: Geniální gameplay mechanika, musí se v hře takticky přemýšlet, akční feeling, příjemný jednoduchý vizuál, vyprávění příběhu

Proti: Nevyvážená skoková obtížnost finálního levelu, krátké