Další případ pro detektivní dvojci Sama a Maxe. Moderátorka talk show Myra Stump se zbláznila a již několik dní rozdává svým hostům zadarmo dárky, díky čemuž je pasivně agresivní cestou drží jako rukojmí. Našim hrdinům nezbývá nic jiného, než se vypravit do útrob studia WARP TV a podniknout drastické akce. Je Myra Stump oprvadu pouze obětí psychické anomálie v mozku? A je televizní průmysl na Sama a Maxe připravený?
Hra je klasická point&click adventura ve 3D prostředí. Podobně jako předchozí díl obsahuje minihry. Příběh pokračuje v dalších dílech sezóny.
Další případ pro detektivní dvojici Sama a Maxe. Moderátorka talk show Myra Stump se zbláznila a již několik dní rozdává svým hostům zadarmo dárky, kvůli čemuž je pasivně agresivní cestou drží jako rukojmí. Našim hrdinům nezbývá nic jiného, než se vypravit do útrob studia WARP TV a podniknout drastické akce. Je Myra Stump opravdu pouze obětí psychické anomálie v mozku? A je televizní průmysl na Sama a Maxe připravený?