@Drolin (27.04.2025 09:03): Minimálně Princess Crown mělo dávno vyjít ofiko, na Switchi by to uspělo. I pro dnešní hráče stále dost přístupná a graficky kompetentní hra, které by stačilo prosté zabalení do emulatoru bez větších zásahů. Atlus asi nechce peníze ale :)

Každopádně ohledně Sakura Wars stále doufám v nový díl! Sakura Wars z roku 2020 byla i přes své mouchy moc příjemná hra, na kterou rád vzpomínám. Jen nevím, proč si to Sega nepochopitelně zabila jen vydáním na PS4, když to byla, opět, hra jak dělaná pro Switch.
Jsem se v poslednich dnech dokopal dotahnout disk 2.
A teda, chtel jsem dat 75, ale ta posledni epizoda... to proste neslo :D
Navic mi hra prisoudila Kohran, coz... je za me v tomhle haremu pri nejlepsim cislo 3 >_<

Zvlastni o kolik lepsi jsou serialy/OVAs co se pribehu a jeho podani tyce - po dohrani uplne nechapu, jak se z tohodle v JP mohl stat fenomen, a zaroven teda uz chapu proc to na zapad nedoputovalo :D
@Drolin (10.02.2020 09:21): BizHawk.

A bylo potřeba poslední save prvního CD udělat normálně ve hře do RAM paměti (nedělat jako save state). Ten save pak přejmenovat na název druhého disku (třeba SAKURAWARS_DISC2) a po načtení téhle pozice (zase Load přes menu ve hře) při emulaci druhého CD hra normálně pokračuje.
Taky plánuju v blízké době začít. I když vůbec nevím, co vlastně čekat.
Skvělá zpráva! To už jsem ani nečekal, že dokončí... ještě by tedy mohl někdo dokončit Mizzurnu nebo Devil Summonera :).
oooh, on uz je EN preklad? Toz to jde na radu jakmile dotahnu Death End Re;Quest