Rugby 08 Rugby 08 Rugby 08 Rugby 08 Rugby 08 Rugby 08
PS2
17.07.2007
Rugby 08 Rugby 08 Rugby 08 Rugby 08 Rugby 08 Rugby 08
sportovní > nezařazeno *

placená hra placená hra placená hra placená hra placená hra placená hra
samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra
ano ano ano ano ano ano

Rugby 08 je dalším ročníkem z této u nás nepříliš známé série, kterou má na svědomí společnost Electronic Arts. Před samotným začátkem hraní budete mít možnost se seznámit s pravidly hry, jejím ovládáním a základními taktikami v tutoriálu. Po tutoriálu si budete již moci vychutnat celou hru, na výběr je zde rychlý zápas, turnaje, nebo několika týdenní samostatné šampionáty. Právě šampionát je v tomto ročníku novinkou, v něm budete mít na starost management týmu (herní taktiky, hráče atp.).

Další novinkou v tomto díle je kamera. Ta se bude různě posunovat v závislosti na různých herních situacích. Pokud tedy posprintuje váš hráče po celém hřišti, kamera se snese vysoko nad stadion a naopak, pokud nastane souboj o míč, kamera se zhoupne těsně nad hráče. Ve hře samozřejmě najdete všechny kluby a hráče ze zásadních světových lig.

Hra vyšla kromě na PC jen na PS2, na obalu se objevil Richie McCaw a Mark Cueto.

Další novinkou v tomto díle je kamera. Ta se bude různě posunovat v závislosti na různých herních situacích. Pokud tedy zasprintuje váš hráč po celém hřišti, kamera se snese vysoko nad stadion a naopak, pokud nastane souboj o míč, kamera se zhoupne těsně nad hráče. Ve hře samozřejmě najdete všechny kluby a hráče ze zásadních světových lig.

Na obalu hry se objevili Richie McCaw a Mark Cueto.

Na obalu hry se objevili Richie McCaw a Mark Cueto.
Oficiální stránky hry (http://www.ea.com/uk/game/rugby-08)
Oficiální stránky hry (http://www.ea.com/uk/game/rugby-08)