Revenant Revenant Revenant
Cinematix Studios
Cinematix Studios
Revenant Revenant Revenant
RPG > nezařazeno *

placená hra placená hra placená hra
samostatná hra samostatná hra samostatná hra
ano ano ano

Akční RPG, které spatřilo světlo světa pár měsíců před Diablem II, nemělo přes své nesporné kvality přílišný komerční úspěch. V roli Locka, který byl povolán zpět na zem z pekel, dostaneme za úkol najít dceru vládce ostrova. Krom tohoto úkolu nás čeká řada subquestů a poznávání minulosti vlastního hrdiny.

Grafika byla na svou dobu opravdu na úrovni (předkreslené pozadí a 3D postavičky) a souboje nejsou pouhým clickfestem. Klávesami vybíráte jakým stylem protivníka praštíte, přičemž na každého nepřítele platí něco jiného a časem bylo možné tvořit i smrtící komba. Systém magie byl také vcelku neobvyklý, aby mohl hrdina seslat kouzlo musí vlastnit patřičné runy. Bohužel trable Eidosu, který v tu dobu vydal nepříliš úspěšnou Daikatanu, "pomohly" hře upadnout takřka do zapomnění.

Akční RPG, které spatřilo světlo světa pár měsíců před Diablem II, nemělo přílišný komerční úspěch. V roli Locka, který byl povolán zpět na zem z pekel, dostane hráč za úkol najít dceru vládce ostrova. Krom tohoto úkolu ho čeká řada subquestů a poznávání minulosti vlastního hrdiny.

Grafika byla na svou dobu na úrovni (předkreslené pozadí a 3D postavičky) a souboje nejsou pouhým clickfestem. Klávesami hráč zvolí, jakým stylem protivníka praští, přičemž na každého nepřítele platí něco jiného, a časem je možné tvořit smrtící komba. Systém magie byl vcelku neobvyklý. Aby mohl hrdina seslat kouzlo, musí vlastnit patřičné runy. Kvůli trablům Eidosu, který v tu dobu vydal nepříliš úspěšnou Daikatanu, hře upadla takřka do zapomnění.
Oficiální stránky hry (http://)
Oficiální stránky hry (http://)