@Drolin (25.03.2026 09:01): Přesně na² + limitka byla boží!
@Drolin (14.04.2021 08:40): Potvrzuji, i po měsících poslechu stále výborné! :)
Soldiers of the Sea
Pomalu ale jistě u mě začíná Obra Dinn okupovat místo nejlepšího OST posledních let vedle Nier a Dear Esther.
Soldiers of the Sea
Soundtrack (je dostupný i na Spotify) je stále užasný.
Škoda, že stále patřičně nedoceněný - jako vlastně i hra (aneb Papers, Please mají 6x více hodnocení jen zde na DH).
No, ten grafickej kabátek je možná originální, ale je to v první řadě znouzectnost. Je docela ojeb, když se ve hře o hledání stop ty stopy ztrácej pod vrstvou ditheringu. Hra jako taková jinak fajn, ale fakt mi přijde, že luštění grafiky je tak polovina obtížnosti.
@Kunick (02.06.2019 23:16): Spíše takový smutný povzdech nad skoro dvěma hodinami, kdy jsem nic neurčila. Ale v další hodině a půl jsem těch osudů zase určila 12 :)
@raisen (01.06.2019 19:38): to je stížnost? Pokud se u toho bavíš tak buď ráda, že máš před sebou ještě spoustu hodin ne? :)
Opět ten pocit naprosté tuposti (jako v Day of the Tentacle: Remastered), kdy až po 11 hodinách hraní mám vyřešenou polovinu osudů posádky :D Asi mě čekají ještě dlouhé hodiny do konce.
@Kunick (01.11.2018 12:58): Tuším, že to dva roky staré demo je skoro stejné jako začátek plné verze. Princip plné hry je úplně stejný. V odkazech najdeš moji recenzi :)
@Ronik (25.10.2018 01:48): a nakolik se to lisi od dema? Dlouho jsem jeho forum sledoval, ale po par letech to vzdal.
Výborná hra, za to dlouhé čekání to stálo. Jestli máte aspoň trochu rádi detektivky, tak vřele doporučuju.