@rikuhahl (02.05.2026 19:59): Me v RDR bavi se projizdet jen tak na koni, tak mi to tak moc neprislo :) Naopak jsem byl rad, ze tu jsou kone, kteri maji nekonecnou staminu. Taky bych rad dal tech 100 % achievementu i v zakladni hre, uvidim. Uz zbyvaji jen 3 ale, tak snad to dam.
@Fatality (02.05.2026 17:25): Jj, 100% jsem tam cejtil jako povinnost a nebylo to úplně nemožný, jako v některých jiných hrách. Jo, ti pohřešovaní byli ze začátku fajn, ale bylo toho moc, takže trochu spíš grind. Nejhorší je ten “prázdný” svět, jak ho člověk zná z původní hry, tak tady jen to jen nekonečný přejezd někam. Jo a jednorožec je vrchol všeho celé hry, bylo to krásně sluníčkový ;)
@rikuhahl (23.03.2026 23:31): Udelal jsi tech 100 %? Ja tedka jo, a az na ty missing persons mise me to bavilo slusne.
@rikuhahl (23.03.2026 23:31): Na filmaře jsem už úplně zapomněl, ten závěr byl fajn. Díky za připomenutí. :)
@adam.kulhanek (komentář): Seth tak dlouho vyhrabával mrtvoly, až s nima udělal opravdový mejdan :) Jo a taky mě hodně pobavilo natáčení filmu :) Ale celkově je to bohužel slabé, a ten svět je hrozně prázdný. Ale 100% achievementů si nevybírá ;)