Racer: The Legend of Speed

listopad 2024

freeware

Závodní hra Racer: The Legend of Speed nabízí 24 tratí, s možností si vybrat až z deseti vozidel, která se zpřístupňují za obdržené finance.

Primárním cílem je dosažení prvního místa a snažit se projet všemi přítomnými checkpointy, ty určují správný průběh každé jízdy. Automobilová klání jsou koncipována jako okruhy a soupeři do sebe mohou různě narážet. To platí i o překážkách na okraji trati, o to větší pozor zde musí hráč často uplatňovat.

Po splnění závodu si hráč vyslechne oznámení od dalších postav ve hře. Hra je členěna na čtveřici sérií po šesti etapách a lze ji odehrát i jako kompletní kampaň. Získané peníze jdou dále navyšovat. Pokud je hráč v cíli na jiném umístění, má možnost si závod zopakovat. V průběhu jízdy je možné využít pár zkratek.

Poslední diskuzní příspěvek

Zatím odježděno s pěti vozidly. Zde to jde přes celý displej. Na Playgama mi to zobrazuje okraj na pravé straně displeje. Hra je na pohodu. Stále v ní jde střádat finance.

Doposud ke hře nikdo nenapsal komentář.