RaceMax

22.03.2025
1 hodnocení Platformy

freeware

Závodní arkáda zaměřená na sběr hvězdiček a docílení prvního místa, což zajistí XP body k nákupu 27 dostupných vozidel a jejich následného vylepšování výkonu. Krom toho lze ve hře RaceMax také zvyšovat dosažený Level hráče, k němuž náleží obdržené body z každého zvládnutého závodu. Tyto body lze sbírat i z opakovaně absolvovaných klání. Ony hvězdičky fungují jako stupeň prestiže, jíž je nutno dosáhnout k docílení jejich určitého množství. Během jízdy lze využít i Nitro ke zrychlení vozu. Jsou přítomné tři pohledy kamery. K výběru je pět odlišných map, k jejichž odemčení též slouží ty hvězdičky.

RaceMax se soustředí na ježdění v pěti samostatných prostředích. Na dvou či třech rozmanitých tratích. Ty disponují devíti závody ve třech kategoriích - Sprint Race, Time Challenge a Speed Trap - členěných dále na Normal, Hard či Challenging se třemi závody v každé. Hra se snaží nabídnout variabilní a trvanlivý obsah, skrze sadu 135 složitějších i jednodušších závodů.

Poslední diskuzní příspěvek

Hvězdiček získáno 205. 29 mi jich chybí, ale ve hře je chyba a na letišti některé z nich nelze získat. Level 20 v rámci XP bodů, jde zřejmě stoupat i dál. Na letištní trati jde jezdit zhruba 10 až 11 minut, nebo pokud se závod sám neukončí. Ze skoků na rampách plynou body, je-li styl skoků správně s adekvátním skóre. Pár časových tratí je obtížných a moc mi nejdou. Boost na levém Shiftu je nepohodlný. Víceméně jsem hru ale již dohrál. Dá se tu propadnout mimo mapu, dostane-li se hráč za vymezená zábradlí.

Toto vozidlo mám i v Solar Crown. 28. 7. 2026 začíná Season 7.

Doposud ke hře nikdo nenapsal komentář.