Quarantine Zone: The Last Check

12.01.2026
15.07.2026
5 hodnocení Platformy

V postapokalyptickém simulátoru Quarantine Zone: The Last Check hrajeme za velitele na kontrolním stanovišti během zombie apokalypsy. Naším úkolem je kontrola občanů, kteří se chtějí dostat do bezpečné zóny. Pomocí mnoha různých nástrojů musíme každého prověřit, zkontrolovat zda není pokousaný, poškrábaný, nemá vyrážku či netrpí dalšími z mnoha symptomů. Zdravého občana pustíme dále, pokud se nám něco nezdá, můžeme mu udělit karanténu a jedince pár dní pozorovat, zda se nevyskytnou další symptomy, či jej poslat do laboratoře na další testy. V případě, že jsme si nákazou jistí, nezbývá než nebohého člověka zlikvidovat. Lidé mohou mít u sebe i zakázaný kontraband, který je třeba zabavit.

Pokud pronikne nakažený skrz naši kontrolu, může to být problém – hrozí rozšíření nákazy v táboře. Takového jedince je třeba zcela izolovat a pak jej buď zlikvidovat nebo testovat a získat tím další vědomosti a nástroje. Mezi další povinnosti hráče patří správa základny a zdrojů, je nutné udržovat dodávky elektřiny, léků a potravin a posilovat obranu. Při útoku zombie pak dostaneme do ruky bojový dron a snažíme se udržet hordu za zdmi základny.

Diskuze ke hře

Doposud o hře nikdo nediskutoval.

Doposud ke hře nikdo nenapsal komentář.