Tato hra vypráví klasický, nám všem známý příběh o Mrazíkovi, Ivanovi, Nastěnce a dalších postavách jako je dědeček Hříbeček, loupežníci nebo Baba Jaga.
Hra je rozdělena do čtyř ročních období, takže si některé lokace projdete vícekrát. Ve hře střídáte postavy Nastěnky a Ivana. Hra nabízí animované filmové sekvence a přibližně čtyři hodiny herního času.
Tato hra vypráví klasický, nám všem známý ruský příběh o Mrazíkovi, Ivanovi, Nastěnce a dalších postavách jako je dědeček Hříbeček, loupežníci nebo Baba Jaga.