Paperboy vypráví příběh malého kluka roznášejícího noviny. Ten se snaží doručit noviny tak, aby způsobily na majetku adresátů co nejvíce škod. Rozbít okna, lampy, pomníky a popelnice je tak vyhledávaným zpestřením jeho práce a každé takové poničení majetku je mu ohodnoceno bonusovými body. Roznášku provádí na BMX-ovém kole, kterým ladně překonává veškeré nástrahy nebezpečné ulice (psi, auta, nespokojení adresáti, atd.)
Jednoduchá EGA grafika je zobrazena izometrickým pohledem. Zvuků prezentovaných PC speakrem je minimum. Hra ve své době získala velkou popularitu, o čemž svědčí fakt, že vyšla téměř na všech (20) herních platformách (8mi bitových i 16ti bitových), i na konzoli Xbox 360, po ještě více jak dvaceti letech od původního vydání.
Paperboy vypráví příběh malého kluka roznášejícího noviny. Ten se snaží doručit noviny tak, aby způsobily na majetku adresátů co nejvíce škod. Rozbít okna, lampy, pomníky a popelnice je tak vyhledávaným zpestřením jeho práce a každé takové poničení majetku je mu ohodnoceno bonusovými body. Roznášku provádí na BMX-ovém kole, kterým ladně překonává veškeré nástrahy nebezpečné ulice, konkrétně psi, auta, nespokojení adresáti, atd.
Jednoduchá EGA grafika je zobrazena izometrickým pohledem. Zvuků prezentovaných PC speakrem je minimum. Hra ve své době získala velkou popularitu, o čemž svědčí fakt, že vyšla téměř na všech herních platformách své doby (8mi bitových i 16ti bitových), naposledy i na konzoli Xbox 360, ještě po více jak dvaceti letech od původního vydání.
Paperboy vypráví příběh malého kluka roznášejícího noviny. Ten se snaží doručit noviny tak, aby způsobily na majetku adresátů co nejvíce škod. Rozbít okna, lampy, pomníky a popelnice je tak vyhledávaným zpestřením jeho práce a každé takové poničení majetku je mu ohodnoceno bonusovými body. Roznášku provádí na BMXovém kole, kterým ladně překonává veškeré nástrahy nebezpečné ulice, konkrétně psi, auta, nespokojení adresáti atd.
Jednoduchá EGA grafika je zobrazena izometrickým pohledem. Zvuků prezentovaných PC speakrem je minimum. Hra ve své době získala velkou popularitu, o čemž svědčí fakt, že vyšla téměř na všech herních platformách své doby (8bitových i 16bitových), naposledy i na konzoli Xbox 360, ještě po více jak dvaceti letech od původního vydání.