V loňském roce jsme se dočkali netradiční FPS NecroVisioN, která se odehrávala při bojích 1. Světové války, konkrétně v roce 1916. V tomto datadisku Lost Company zjistíme, co předcházelo hororovému příběhu prvního dílu a v kůži německého vojáka tak zjistíte, jaké zlověstné síly rozpoutaly válku. Váš hrdina se rozhodne s těmito silami bojovat, následně se chopíte velení nad ostatními vojáky zúčastněných zemí konfliktu a sjednotíte je. Společnými silami budete bojovat s daleko horším nepřítelem - proti armádám zombie a démonů. Z vašeho hrdiny se nakonec stane Nekromant, ten který byl poražen Simonem Buknerem v původním díle.
NecroVisioN: Lost Company je prequelem, obsahuje unikátní úrovně, postavy, zbraně a herní prvky, s novým hrdinou nahlédnete na původní příběh z opačné perspektivy.
V loňském roce jsme se dočkali netradiční FPS NecroVisioN, která se odehrávala při bojích 1. Světové války, konkrétně v roce 1916. V tomto datadisku Lost Company zjistíme, co předcházelo hororovému příběhu prvního dílu a v kůži německého vojáka tak zjistíte, jaké zlověstné síly rozpoutaly válku. Váš hrdina se rozhodne s těmito silami bojovat, následně se chopíte velení nad ostatními vojáky zúčastněných zemí konfliktu a sjednotíte je. Společnými silami budete bojovat s daleko horším nepřítelem - proti armádám zombie a démonů. Z vašeho hrdiny se nakonec stane Nekromant, ten, který byl poražen Simonem Buknerem v původním díle.