NecroVisioN: Lost Company NecroVisioN: Lost Company NecroVisioN: Lost Company NecroVisioN: Lost Company NecroVisioN: Lost Company NecroVisioN: Lost Company NecroVisioN: Lost Company NecroVisioN: Lost Company
1C Company
akce > 1st person akce *

placená hra placená hra placená hra placená hra placená hra placená hra placená hra placená hra
rozšíření rozšíření rozšíření samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra
ano ano ano ano ano ano ano ano

V loňském roce jsme se dočkali netradiční FPS NecroVisioN, která se odehrávala při bojích 1. Světové války, konkrétně v roce 1916. V tomto datadisku Lost Company zjistíme, co předcházelo hororovému příběhu prvního dílu a v kůži německého vojáka tak zjistíte, jaké zlověstné síly rozpoutaly válku. Váš hrdina se rozhodne s těmito silami bojovat, následně se chopíte velení nad ostatními vojáky zúčastněných zemí konfliktu a sjednotíte je. Společnými silami budete bojovat s daleko horším nepřítelem - proti armádám zombie a démonů. Z vašeho hrdiny se nakonec stane Nekromant, ten který byl poražen Simonem Buknerem v původním díle.

NecroVisioN: Lost Company je prequelem, obsahuje unikátní úrovně, postavy, zbraně a herní prvky, s novým hrdinou nahlédnete na původní příběh z opačné perspektivy.

V loňském roce jsme se dočkali netradiční FPS NecroVisioN, která se odehrávala při bojích 1. Světové války, konkrétně v roce 1916. V tomto datadisku Lost Company zjistíme, co předcházelo hororovému příběhu prvního dílu a v kůži německého vojáka tak zjistíte, jaké zlověstné síly rozpoutaly válku. Váš hrdina se rozhodne s těmito silami bojovat, následně se chopíte velení nad ostatními vojáky zúčastněných zemí konfliktu a sjednotíte je. Společnými silami budete bojovat s daleko horším nepřítelem - proti armádám zombie a démonů. Z vašeho hrdiny se nakonec stane Nekromant, ten, který byl poražen Simonem Buknerem v původním díle.