MER Innebandy MER Innebandy
sportovní > nezařazeno *

freeware freeware
samostatná hra samostatná hra
ano ano

Florbal je v současnosti bezesporu nejrychleji rozvíjejícím se sportem nejen u nás, ale i ve většině států Evropy. MER Innebandy vyvinulo švédské vývojářské studio Unique Development Studios a jedná se o první hru, která umožňuje zahrát si tento kolektivní sport na počítači. Další počítačové zpracování florbalu přišlo až o třináct let později v roce 2010 v podání Floorball League.

Hra obsahuje tři módy - přátelské utkání, turnaj a ligovou sezónu, přičemž můžete hrát za jeden ze dvanácti týmů hrajících švédskou Elitserien s reálnými jmény všech hráčů i samotných klubů. Při přátelském zápasu si můžete zvolit, zda chcete hrát sami proti počítači nebo zdali vaším protivníkem bude člověk. Zvolit si můžete i jednu ze tří obtížností, dále lze nastavit týmovou strategii a vybrat jeden ze dvou pohledů na hrací plochu.

Na hřišti máte pět hráčů a jednoho brankáře, které ovládáte kurzorovými šipkami a dvěma dalšími klávesami pro přihrávání a střelbu, které si můžete libovolně nastavit. Nastavit lze také délka jedné třetiny, a to od tří do dvaceti minut.

Oficiální stránky hry (http://)
Oficiální stránky hry (http://)