Každá duše je jako ozubené kolečko v obrovském mechanizmu vesmíru. I to nejmenší má své místo a roli. A když jakékoliv kolečko zmizí, bude to mít dopad na celý mechanizmus. Jedna taková bezvýznamná duše se rozplynula v žáru naplněné touhy po pomstě. A duch Evelyn Hollowheartové se musí vrátit z pekla, aby pomohl předejít následkům.
Medieval Psycho je další z mnoha odnoží série Medieval Cop, která příběhově navazuje na sedmý díl druhé řady. Je to neobvyklá 3D adventura vytvořená v enginu Unity. V roli ducha sériové vražedkyně Evelyn budete přeskakovat mezi různými předměty ve světě živých a pohybovat jimi jako poltergeist. Jejím prvním úkolem bude zachránit malou Amber ze spárů únosců.
Tak nechvalně známá antagonistka Evelyn ze série MC je zde hlavní postavou, nebo aspoň její duch. Toto je opravdu prototyp a kratičká hra v Unity, v podobě tutoriálu k něčemu většímu. Gameplay mi hodně připomněl herní sérii Lucius, nějaký předmět posednete a můžete s ním telekineticky něco udělat. Správnou postoupností dosáhnete eliminace "oběti". Dohráno za čtvrt hodiny.
Red