Dregg Moriss přišel na neplánované sezení s policejním psychiatrem a Dr. Sigh je z toho poněkud nervózní. Jenže důvod je zcela nečekaný. Dregg měl ráno oběd s celou svou rodinou a byl to pro něj tak otřesný zážitek, že úplně ztratil chuť se zabít. Potom musel do práce k dalšímu případu. Slavného plavce, za kterého Dregg kdysi zaskakoval jako náhradník v Invidia Games, našli utopeného ve vaně.
Třetí díl druhé řady série Medieval Cop se vrací ke kořenům celé série a přináší nový případ pro policisty Rightie. Opět je to vtipná adventura vytvořená v RPG Makeru, která vyšla současně na webových herních portálech i ke stažení. Příběh částečně navazuje na předchozí díl. Jako vždy budete sbírat důkazy, vyslýchat svědky a nakonec odhalíte skutečného vraha. Tentokrát ale budou vyšetřování komplikovat Dreggovi rodinné záležitosti.
Místem činu je tentokrát na první pohled obyčejný byt, no skrývá jedno temné tajemství... třetí díl druhé série jede podle kolejí. Komika je nyní nejen o špičkování s kolegy, nyní už má na to Dregg celou rodinu. Autora baví na jedné straně policejní rutina a detektivní práce, na druhé straně si neodpustí a chce občas šokovat. Tady si je to však nechává pro cutscény, takže v rámci série se tento díl drží spíše při zemi.
Red