Třetí přídavek k realtimové fantasy strategii Majesty 2: The Fantasy Kingdom Sim. V Ardanii mír nikdy nevydrží dlouho, tentokráte se moci ujali nejvyšší kněží, když si přivlastnili korunovační artefakty a s nimi na svoji stranu získali starobylou Duši Králů. Aby zrazený král (hráč) získal trůn zpátky, musí znovu získat artefakty, naverbovat armádu a hledat spojence tam, kde by to čekal málokdo - mezi skřety, minotaury a vlkodlaky.
Hlavní obsah datadisku je kampaň Exiles of Fate. V 10 misích si vyzkoušíte, jak se hraje za stranu monster. Herní mechanismy se ale nemění, znovu musíte budovat městečko s obvyklými stavbami jako je tržiště, kovář, strážné věže a podobně. A opět své jednotky dotlačíte ke spolupráci jenom peněžními odměnami. Stranu potvoráků můžete vyzkoušet i v multiplayeru.
Přídavek přináší také několik nových typů nepřátel (obří šváby a pavouky).
No k těm prvním dvoum přídavkům toho není moc co říct, vše významné jsem snad zmínil v popiscích. První je dobrý hlavně v tom, že si můžeš náhodně generovat hnízda potvor (těžší obtížnost, znovuhratelnost, prostě to co mi chybělo v základní hře). A druhý je docela chudý na novinky. Občas nové monstrum, nová schopnost hrdinů, nic co by stálo za řeč. Důležité je, že se hrajou pěkně a mise na pár večerů zabaví.
Pro: Spousty nových hrdinů na vyzkoušení, hrát za zlo je fajn
Proti: AI