V druhém DLC si ruce konečně ušpiní i Lincolnův kumpán Donovan. Společně s ním se tentokrát po obligátním uvedení do děje vydáme na ostrov plný žoldáků. Cílem není nic menšího než zajistit, aby ztracená jaderná hlavice nepadla do rukou nepřítele. Stones Unturned tak alespoň na chvíli více rozpracovává téma studené války, což je příjemná změna.
Záporák je i tentokrát fajn a líbily se mi slovní přestřelky mezi ním a Donovanem, které nastavují zrcadlo i Donovanovu chlebodárci v podobě vlády USA. Cutscény jsou opět dobře režírované a až na horší životnost nepůsobí DLC jako spíchnuté horkou jehlou. Ostrov pokrytý džunglí je dějištěm jedněch z nejfrenetičtějších přestřelek ve hře vůbec.
DLC do hry přidává efektivní možnost zavolat si na podporu snipera, který přesně mířenou střelou odpraví nepřítele. Poměrně logicky je tato možnost alespoň v uzavřených prostorách nepřístupná. Jedno použití schopnosti však přijde na naprosto nesmyslných 3.5k doláčů, což je v Mafii 3, kde je o prachy neustále nouze, trochu krok vedle. S přídavkem se do hry i omračovací pistole, jejíž smysluplnost se však omezuje vyloženě jen na těch pár přítomných vedlejších misích. V samotné hře jde o naprosto neúčelný krám.
Yokolobuna
borac555
Le0nidas
Garret
ajne
Jack_Dark
Pro: Zaměření na tématiku studené války působí v kontextu hry pestře; dobrý záporák; slušné přestřelky; změna prostředí; sniper jako přítel na telefonu; Donovan
Proti: Relativně krátké; škarohlíd by namítl, že jde o jen o další sérii přestřelek s trochou omáčky okolo