Links LS: 1998 Edition je čtvrtým dílem slavné golfové série a prvním určeným přímo pro Windows 95. Hra nabízí co nejrealističtější provedení odpalu a skutečná hřiště. Lze si samozřejmě zvolit správnou hůl a velmi podrobně nastavit odpal. Hřiště si lze projít v šesti různých režimech. K dispozici je také volba kompletního hřiště s 18 jamkami, samostatně první nebo druhou polovinu. Hra má licenci skutečného hráče Arnolda Palmera, za kterého je možné také hrát. Díky tomu si mimo hřišť Kapalua Village, Kapalua Plantation a Kapalua Bay můžete zahrát i v jeho domovském klubu Latrobe Country.
Multiplayer podporuje až čtyři hráče na jednom počítači nebo osm on-line. Mimo samotného hraní je k dispozici i multimediální obsah v podobě rozhovorů s Palmerem, historie a popisy Latrobe Country Club a Kapalua Resort. Ke hře vyšel dodatečný obsah, ale umožňuje i import mnoha hřišť z dílu Links 386 Pro.
Sportovní hry jsou mým snad nejméně vyhledávaným žánrem a golf není výjimkou. Ke hře jsem se dostal jen díky akci na High-Voltage a se hrou nakonec strávil asi 13 hodin. Samotná hra nabízí čtyři hřiště, která jsou pěkně zpracovaná. Na samotném hraní mě nejvíce bavilo právě prohlížení hřišť. Nějaké skvělé údery se stále nedaří a jsem rád když míček nějak dotlačím do jamky. Sice oceňuji velké množství možností a detailně zpracovaný snad každý aspekt hry, ale bohužel to není nic pro mě. To bylo jasné už po první hodině.
Mimo zvědavosti na všechna hřiště mě u hry udržely pěkně zpracované informace o jednotlivých hřištích a klubech, včetně obalového hráče Arnolda Palmera. Vše je přítomno ve formě videí, často rozhovorů a zamrzí jen dobou dané nízké rozlišení. Jako sběratele mě potěšila možnost importu starších hřišť z verze Links 386 Pro, takže relaxační procházky v pěkném prostředí se jen tak neokoukají. Rozšíření určená pro verzi 1998 navíc často obsahují další porci videí, takže se ke hře časem asi i vrátím. Zkrátka dobře zpracovaná hra, jen ne pro mě, ale zajímavá encyklopedie pro každého.