Pokud tomu dobře rozumím,tady se čerpá z MODU z Unreal Tournament 2004 Klik
Taky mě ale cuká ruka..
Osobně raději vždycky vyčkám na vydání, nějaké ty recenze + komentáře a případnou další slevovou akci, která dřív nebo později bude. Ta sleva je navíc jen 3,5 euro pokud se dobře dívám, u Zeno Clash to byl jiný případ, 50% je dost.
Chujovina to bude, ver tomu ...nejspis jeste vetsi nez L4D :)
Proc myslis, ze z te hry radeji skoro nic neukazujou a jen se vezou na zombii vlne.
Nl: Já o tom taky uvažuji, ale raději bych krabicovou verzi - kup to a poděl se s náma o zážitky, pokud to bude špatná hra, tak tě můžu hřát pocit, že si od koupě odradil jiné a pokud to bude pecka, můžeš se nám smát, že za to dáváme o něco větší pálku než ty :-)
Killing Floor - Mám nebo nemám? Může to být celkem dobrá coop střílečka, s trochou štěstí velká pecka, ale stejně tak to může být pořádný průšvih. Prostě o téhle hře se skoro nic neví... A zbývá jen 24h do uvedení (a možnost koupě hry se slevou).
Teda, skoušel jsem to s NL a ti lidi co na to přišli, museli být fakt cvoci :-D Super exploit :-) Dali jsme asi přes 20 minut.
hmmm...nice. Někdy to určitě zkusím. Ale že sou ti lidi šikovní že tohle objeví,že?
Stačí šikovně umístit jednu dřevěnou bednu, hodit pod ní pipe a s trochou štěstí dopadne kousek od zbraní (pak se dá po ní skočit do šachty) a odtud jít třeba do savehousu. Krom boomerů se tam ale dostanou všichni infected, takže se člověk i tak nenudí. Ale v trochu sehraném týmu lze vyřídit i dva tanky najednou celkem bez problémů (a že jich bude).
Tak jsem se stal hříšníkem. Objeven další "exploit" na mapě The Drains v Death Toll (který je ve hře už od jejího uvedení na trh, ne jenom v Survivalu, a nejde o chybu v AI či buglé místo). Shame on me.
No jo... A při pokusu vložit něco do košíku se stane velké kulové. Zase si z nás Valve dělali betatestery a něco při tom pokazili? :-)
Normalne nahradni mam, ale jako na potvoru mi ted dochazely a rikam si - ted na tom dojedu a vecer pred spanim to dam nabit. No, nejak se nezadarilo :)
Nebo si zahrát na konzolistu amatére a běhat tak, aby jsi měl zaměřovač neustále na tankovi (a vyhýbet se při tom překážkam a propastem) :-D. A vůbec, máš bezdrátovou myš a nikde poblíž žádná náhradní? Já mam pro jistotu (i z dalších praktických důvodů) bezdrátovou myš i klávesnici a zároveň i klasickou myš a klávesnici...

Jinak moje narážky na "cheatování" berte s rezervou, jde jen o ironické konstatování :-). Jediná věc, která mi na tom vadí, je degradace žebříčků. Vavlve časem (dle standardu Valve-Time) tyto místa opraví a pak babo raď, udělal tenhle týpek těch 25 minut poctivě nebo s využitím buglého místa?

BTW také se někomu neaktualizují staty na steamcommunity? Mě tam nesedí počty medailí i nejlepší časy (nejsou aktuální)...
No v 55. minute zase ne, minimalne hodinu jsem vydrzel. Ale pak uz se to holt nedalo, kdyz tam na me bezel tank a ja mu mohl maximalne nadavat :)
No upřímně to žádná prdel nebyla. Každej se může postavit kam chce a pokud si zahraje dobře, což u nas se stalo, tak nevidim důvod to nějak komentovat. Navíc si myslim, že srandy bylo o hodně víc, než kdyby jsme jen tak pobíhali. Si vyzkoušejte sedět na jednom místě hodinu při stisknutym ctrl a davat pozor na všechnu tu havěď. By mě zajímalo co řeknete pak na blázny Rusacký, kdy to nebude tak dlouho trvat a objevěj se časy třeba 5 hodin a pod...řekl bych, že to tak dlouho trvat nebude. U nás při 55 minutě Karasovi vyplivly baterky u myši a to jsem myslel, že rozkoušu klavesnici smíchy :) Fakt paradní prdel.
Je naprosto očividné, že na tamtom místě je ta hra nesrovnatelně lehčí než někde jinde. Ano, není to cheatování v pravém slova smyslu, ale stejně takhle si nahánět rekordy, to je jenom pro ty, co nemaj koule na to přečkat to na férovku.
To nejsou zvýhodněná místa =) Zombík se sem (občas) dostane. Tohle je pouze jedno z mnoha obyčejných míst. Zde je jen vidět jak pracuje AI na 100% . Takhle to aspoň vidím já :-)
Tjn, já ve svých cca 25 hrách jsem zatím ani jednou nic takového nevyužil. Takhle si dobrovolně kazit hru... Mno lidé by vždy raději na mouchy šli místo s mlácačkou s 88kou :-D.
No nechapu proc. Byli jsme na miste, kam se da normalne dostat bez jakykoliv pomoci. Valve si tu mapu muzou upravit, at to nejde, ale rusit kvuli tomu staty je kravina. Nic jsme neporusili ani jsme necheatovali.
Snad kvůli takovýmhle bláznům, kteří využívají bugy a exploity, Valve neresetnou staty a achievementy... :-)
Tak jsme přežili do 65 minuty, ufff... jako držení ctrlu je snad to nejhorší, Karasovi u toho i chcíply baterky v myši...takže jsme to zakončili paradním výtlemem... nesnášim bezdrátovky. Diky kuci (AXE,KARASMAN)
Tak finalni cas: 65:59:40. Na tom miste za jerabem je to fakt indestructible, nakonec jsme skoncili proto, ze mi dosly baterky v mysi a uz nas to proste nebavilo, ale jde uhrat i vic... Kazdopadne tyhle mapy mam na nejakej cas plny zuby :D
Karasman se zbláznil =D Ještě s dvěma cvoky na mapě s jeřábem právě přežívají už něco přes 60 minut =D
Tak hrej jen friend hry... Ja jsem jeste nenasel ani jednoho cheatera a pokud vim je to pod VAC ochranou takze vsichni dostanou bezmilosti banány...
Karasman: Mno gratuluju k objevení toho ,,bug,, místa... Ale pořád jsem o 10 minut lepší
Vyrida: Tak jsme vcera s kamosema zkusili tu mapu s jerabem a na prvni pokus dali nejakych 23 minut a to jsme byli jen tri a ja si jeste behem toho stihnul zatelefonovat :) Ve ctyrech bychom dali jeste vic, absolutne nikdo na nas nemoh, jen se muselo davat bacha na smokery, ale kdyz maji vsichni sniperku, tak se to da, kazdopadne udelat jeste vic jde v klidu.
Pooky: A zkusil jsi znova zadat klíč pomocí "Activate a product on Steam..."?
A nevíš v čem je problém nebo spíše jak to vyřešit, aby to šlo zas v pohodě? Zatím pořád to samý :-/
Tak se mi projevila věc, jak tu kdosi psal, že se mi odpojil Steam, vykopnul mě ze hry a tváří se, že L4D je non-steam game. WTF??!! :-/
Tak právě jsem zažil zaručeně nejlepší zážitek z L4D: Připojil jsem se k nějaké rozehrané Surival hře, všichni už leželi na zemi kromě mě, pistolema jsem asi půl minuty střílel zombie, pak mě poblil Boomer, skočil na mě Hunter, někdo ho ze mě sestřelil, pak mě zabili, hra spadla... tomu říkám bleskovka... :-/
Ja jel prvnich cca 15 minut na pistolky, a pak jsem prezbrojil na par minut na m16. bohuzel ta byla prazdna brzo a tak se strilelo jen s pistolema. Kdyby jeden hrac neodbehl pro molotov tak mozna dame vice minut. Pak se to nejak rozhazelo ( asi ho to uz nebavilo ) dostal se k nam tank ktery me shodil z baraku a pak uz bylo jen otazka casu kdy to skonci :-( Rozhodne jde udelat vice...
Danny: Například kombinováním odstřelovačky + přesné střelby + benzínu + pistole dá vydržet docela dlouho.
Vyrida: No a jak jste to dělali s nábojema? Vždyť už po 7. minutě je problém si dojit pro nové! To jste to snad dojížděli na pistolky?