Gotcha! Gotcha! Gotcha! Gotcha! Gotcha! Gotcha!

Xbox
05.04.2005
18.03.2005
Xbox
05.04.2005
Gotcha! Gotcha! Gotcha! Gotcha! Gotcha! Gotcha!
sportovní > nezařazeno

placená hra placená hra placená hra placená hra placená hra placená hra
samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra
ano ano ano ano ano ano

Gotcha je netradiční FPS, kde místo klasických zbraní používáte zbraně na paintball. Hra obsahuje 17 map, lze hrát ligu proti počítačovým protivníkům nebo multiplayer. Na výběr máte z několika zbraní, postav a v rámci turnaje máte možnost zlepšovat schopnosti spoluhráčů. K dispozici jsou klasické režimy jako Deatmatch, Team Deatmatch, CTF a mnohé další. Hru Gotcha seženete i u nás v kompletní lokalizaci ve verzi 1.2
Gotcha! je netradiční FPS, kde místo klasických zbraní používáte zbraně na paintball. Hra obsahuje 17 map, lze hrát ligu proti počítačovým protivníkům nebo multiplayer. Na výběr máte z několika zbraní, postav a v rámci turnaje máte možnost zlepšovat schopnosti spoluhráčů. K dispozici jsou klasické režimy jako Deathmatch, Team Deathmatch, CTF a mnohé další. Hru Gotcha! seženete i u nás v kompletní lokalizaci ve verzi 1.2.
Oficiální stránky hry (http://)