GearGrinder je závodní hra od tvůrců rychle zapomenutého Clutch. Závodit budete s různými druhy tahačů, které navíc můžete vylepšit o spoustu druhů zbraní či několik úrovní nitra. Autoři se zaměřili i na model poškození, který sice v žádném případě nepřekonává takové hry jako je například FlatOut 2, na nízkorozpočtovou hru je ale dostatečný. Hra u nás vůbec nevyšla, a tak jediná možnost je objednat hru ze zahraničí. Obsahuje šest částí, každá po několika misích. Kameru je možno přepínat buď na pohled ze třetí osoby nebo přímo z kabiny tahače. Multiplayer je tu až pro 8 lidí a nabízí dva módy - závod nebo souboj.