Galador: The Prince and the Coward

Książę i Tchórz

10.04.1998

Děj této kreslené point and click adventury se odehrává ve smyšlené zemi plné princů, princezen, draků, bojovných trpaslíků, upírů, mrtvých či nemrtvých rytířů a nekromantů. Nejznámější ze všech byl však onen nekromant, který zaprodal svoji duši peklu za to, aby vládl nesmírnou silou - dokonce tak velkou, že se mu nějak podařilo jeho duši z pekla osvobodit.

Zodpovědný démon, který to všechno spískal a byl za unik nekromantovy duše zodpovědný, však vymyslel přímo pekelný plán. Našel si obětního beránka - našeho (bezejmenného) hrdinu a nabídl mu, že jeho, do té doby mrzký a bídný život vymění za život plný dobrodružství a titul prince. A tak se i stalo. Jenže velmi nezvykle. Duše našeho hrdiny byla přemístěna do těla prince Galadora a naopak duše prince byla poslána do pekla, aby zaujala místo uniklé nekromantovy duše tak, aby nikdo nic nepoznal. Chytrý plán, ale krást duše bez souhlasu majitele je přeci jen mimo všechna pravidla.

Náš hrdina se tak ocitá na opuštěném hřbitově, kam prchl z hrobky černého rytíře, kterého se skutečný princ vydal porazit a bude na něm sjednat nápravu.

Diskuze ke hře

Doposud o hře nikdo nediskutoval.

Doposud ke hře nikdo nenapsal komentář.