Další díl fotbalové manažerské série od Sports Interactive pokračuje v trendu nastoleném předešlými díly. Obsahuje 123 fotbalových lig z celého světa více než 500 000 reálných hráčů.
Mezi novinky nejnovějšího dílu patří Data Hub pro lepší analýzu dat, tabulek a výkonů vašich svěřenců. Změn doznal taky animační engine pro vizualizaci zápasů, který je nyní mnohem více detailnější. Přibyla také nové role pro vaše fotbalisty Wide Centre-Back. Přepracování doznalo též období přestupů a uzavírání nových smluv s hráči na další roky. Novinkou jsou i setkání s vašimi poradci, kteří vás zásobují týdenními zprávami o stavu tréninků, koučování, náboru a rozvoji dovedností vašich svěřenců.
Tak vydání Football Manageru 25 se posunuje na březen 25. Přechod na nový systém je pro tvůrce ještě složitější než se čekalo.
Ve FM 24 jsem teď dokázal dostat Hamburk do bundesligy. Jestli mě tady něco sejří tak jsou to vztahy, zjevná oprsklost hráčů a nesmyslnost systému "promises". Například hráč po mě chce novou smlouvu, já mu slíbím nabídnout novou smlouvu, smlouvu nabídnu. Podmínky jako zdvojnásobení platu, ...mu nejsou dost dobrý, smlouvu odmítne. Vyšší plat mi vedení nedovolí. No ale tím to nekončí. Je naštvaný, že jsem nedodržel slib mu nabídnout novou smlouvu! Když aktivuju standardní klauzuli pro prodloužení smlouvy tak na mě nastoupí s dalšími týpky, že chce novou smlouvu, jeho agent kontakt odmítá. Tak to deleguju na vedení, že je hrozně důležitej lídr a že opravdu mají přijmout jeho podmínky a domluví se s ním na smlouvě. Oni jeho požadavky označí jako přemrštěné a prosí mě abych to dohodl já. A pořád je naštvanej na mě, že jsem mu slíbil nabídnout novou smlouvu a prý jsem to nedodržel.
Taky je tady naprosto normální, že hráče pochválíte za dobré výkony v posledních zápasech (třeba byl tříkrát za sebou muž zápasu) a on vám za to vynadá.