Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

FIFA Football 2003

FIFA Soccer 2003, FIFA 2003

12.11.2002
--
0 hodnocení Platformy
Žánr

Forma
placená hra
Rozsah
samostatná hra
Multiplayer
ano

Další díl z nekonečné série fotbalových her FIFA. Tentokrát poprvé na kapesní konzoli Game Boy Advance.

Hra obsahuje 14 národních lig. Oproti hlavní verzi chybí Brazilská liga. Najdeme zde také 16 týmů ze zbytku světa (oproti 40 z hlavní verze) a 40 národních týmů. Hra obsahuje oficiální licenci FIFpro. Můžete se tedy těšit na skutečné jména hráčů a týmů.

Hra obsahuje tyto herní režimy: Přátelský zápas, který můžete hrát i ve dvou pomocí propojovacího kabelu. Můžete si zahrát Sezónu ve vybrané lize. Club Championship je liga 18 nejlepších evropských týmů. EFA Trophy je takový Pohár UEFA bez licence. Stejně jako European Champions Cup, který zase supluje Ligu mistrů UEFA. Průběh soutěže se ukládá do RAM zálohované baterií, přičemž jsou k dispozici dva sloty. 

Hra je viděna z 2D šikmého pohledu rovnoběžně s postranními čárami. Ovládání umožňuje střely, přihrávky, loby, pasy do útoku nebo třeba tvrdé zákroky v obraně. K dispozici máte také přepínač běhu a sprintu. V nastavení hra umožňuje nastavit obtížnost, délku zápasu, počasí a větrné podmínky.


Diskuze ke hře

Doposud o hře nikdo nediskutoval.


Nejlépe hodnocené komentáře

Doposud ke hře nikdo nenapsal komentář.