Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

FIFA 14

FIFA 14: Legacy Edition

24.09.2013
--
0 hodnocení Platformy
Žánr

Forma
placená hra
Rozsah
samostatná hra
Multiplayer
ano

Verze FIFA 14 pro kapesní konzoli Nintendo 3DS je recyklovaná verze hry FIFA 13. A to včetně totožné grafiky a herních možností. Jediný zásadní rozdíl představují aktuální soupisky pro nový ročník. Electronic Arts nepovažovali konzoli Nintendo 3DS již za dostatečně výdělečnou. Proto vsadili na recyklační strategii vývoje s přídomkem Legacy Edition. Patří do série fotbalových simulátorů FIFA.

Kromě Exhibičních zápasů a Tréninku hra nabízí i další klasické režimy, jako je Turnaj, režim Kariéry, kde si pipláte svůj tým, nebo Be A Pro, kde si pipláte svého hráče. Režim Street Soccer se věnuje pouličnímu fotbalu. Hra obsahuje více než 30 lig, 50 turnajů, 500 klubů a 12 500 hráčů s oficiálními dresy. Všechno je licencované pomocí licence FIFPro.

Verze pro 3DS má své specifické ovládání. Hru můžete ovládat klasickými tlačítky. Poté, co se přiblížíte na 30 metrů k bráně, se na druhé obrazovce objeví brána a vy můžete pomocí dotykového ovladače střílet. Nebo také nemusíte. Záleží na preferencích hráčů. To samé platí i na druhé straně při výkopu brankáře. 

Hra nabízí bezdrátový lokální multiplayer jeden na jednoho. Přičemž oba hráči musí vlastnit kopii hry.


Diskuze ke hře

Doposud o hře nikdo nediskutoval.


Nejlépe hodnocené komentáře

Doposud ke hře nikdo nenapsal komentář.