Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

FIFA 13

FIFA Soccer 13

25.09.2012
--
0 hodnocení Platformy
Žánr

Forma
placená hra
Rozsah
samostatná hra
Multiplayer
ano

Další hra z dlouholeté fotbalové série FIFA. Druhý díl pro kapesní konzoli Nintendo 3DS.

Hru můžete ovládat klasickými tlačítky. Poté, co se přiblížíte na 30 metrů k bráně, se na druhé obrazovce objeví brána a vy můžete pomocí dotykového ovladače střílet. Nebo také nemusíte. Záleží na preferencích hráčů. To samé platí i na druhé straně při výkopu brankáře. Ovládání bylo od minule vylepšeno. Pokud hráč přijímá těžkou přihrávku nebo je pod tlakem protihráčů, nedostane míč plně pod kontrolu. Byla vylepšena umělá inteligence hráčů v poli. Počítačem ovládaní spoluhráči by nově měli být iniciativnější při mimoherních činnostech. Vylepšený engine také dává hráčům nové pohybové schopnosti. Například můžou hráči využívat své tělo k získání míče.

Kromě Exhibičních zápasů a Tréninku hra nabízí i další klasické režimy jako je Turnaj, režim Kariéry, kde si pipláte svůj tým, nebo Be A Pro, kde si pipláte svého hráče. Novinkou je režim Street Soccer, který, jak název napovídá, se věnuje pouličnímu fotbalu. Hra obsahuje 400 licencovaných týmů z celého světa.

Hra nabízí bezdrátový lokální multiplayer jeden na jednoho. Přičemž oba hráči musí vlastnit kopii hry.


Diskuze ke hře

Doposud o hře nikdo nediskutoval.


Nejlépe hodnocené komentáře

Doposud ke hře nikdo nenapsal komentář.