Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

FIFA 13

FIFA Soccer 13

18.11.2012
--
0 hodnocení Platformy
Žánr

Forma
placená hra
Rozsah
samostatná hra
Multiplayer
ano

Oproti hlavní verzi FIFA 13 obsahuje verze pro WiiU některé exkluzivní dotykové funkce, jako například střelbu pomocí klepnutí prstem na branku. Obsahuje také možnost řízení zápasu z pohledu trenéra v reálném čase. Naopak chybí First Touch Control.

Hra samozřejmě obsahuje licenci FIFpro. Obsahuje 30 nejprestižnějších lig na světě (bohužel bez české ligy). Novinkou je liga Saudské Arábie. Obsahuje 46 národních týmů. Po roce se vrací nároďáky Česka a Paraguaye. Po 11 letech (naposledy v FIFA Football 2002) se vrací nároďáky zemí Indie, Bolívie a Venezuely. Naopak, kvůli licenčním problémům, vypadl nároďák Chorvatska.

Co se týká módů, tak obsahuje klasický Kariérní mód. Můžete si zahrát Sezónu, Rychlý zápas nebo Mezinárodní turnaj. Ve verzi pro WiiU chybí režim Ultimate Team. Verze pro WiiU je až na nové soupisky v podstatě stejná hra jako FIFA 12. Její hlavní výhoda spočívá v handheld režimu, ve kterém můžete hrát třeba na cestách.


Diskuze ke hře

Doposud o hře nikdo nediskutoval.


Nejlépe hodnocené komentáře

Doposud ke hře nikdo nenapsal komentář.