FIFA 09 FIFA 09 FIFA 09 FIFA 09 FIFA 09 FIFA 09 FIFA 09 FIFA 09 FIFA 09

PCPS2PS3X360
PCPS2PS3PSPX360
FIFA 09 FIFA 09 FIFA 09 FIFA 09 FIFA 09 FIFA 09 FIFA 09 FIFA 09 FIFA 09
sportovní > fotbal *

placená hra placená hra placená hra placená hra placená hra placená hra placená hra placená hra placená hra
samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra
ano ano ano ano ano ano ano ano ano

Nový díl fotbalového simulátoru FIFA pro rok 2009 doznal opět řadu vylepšení. Jsou tu nové grafické modely, animace, chytřejši AI a celkově je chování celé hry více podobné realitě.

Hra obsahuje nový systém soubojů o míč při kterých hráči reagují přirozeněji než dříve, což se týká zvláště jejich reakcí na přihrávky či kličky. Oproti minulým verzím jsme se dočkali podařenějšího českého komentáře. Novinkou je i vytváření podrobné vlastní taktiky, autoři dále zapracovali na soubojích jeden na jednoho, takže můžete provést až 32 druhů kliček při kterých lze za pomoci nového ovládání používat i myš.

Další díl fotbalového simulátoru FIFA pro rok 2009 doznal opět řadu vylepšení. Jsou tu nové grafické modely, animace, chytřejší AI a celkově je chování celé hry více podobné realitě.

Hra obsahuje nový systém soubojů o míč, při kterých hráči reagují přirozeněji než dříve, což se týká zvláště jejich reakcí na přihrávky či kličky. Oproti minulým verzím jsme se dočkali podařenějšího českého komentáře. Novinkou je i vytváření podrobné vlastní taktiky, autoři dále zapracovali na soubojích jeden na jednoho, takže můžete provést až 32 druhů kliček, při kterých lze za pomoci nového ovládání používat i myš.

FIFA 09 obsahuje 500 licencovaných týmů, 30 licencovaných ligových soutěží a více než 10 000 reálných hráčů. Je to první verze FIFY pro PSP, která obsahuje režim Be a Pro. Čili převzít kontrolu nad jedním hráčem v průběhu sezóny a díky dobrým výkonům se stát třeba kapitánem. Nebo být kritizován za špatné výkony.
Oficiální stránky hry (http://www.fifa09.ea.com/cz)