Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

FIFA 07

FIFA Soccer 07

03.10.2006
--
0 hodnocení Platformy
Žánr

Forma
placená hra
Rozsah
samostatná hra
Multiplayer
ano

Další hra ze série fotbalových simulátorů FIFA. Tentokrát verze pro kapesní konzoli Nintendo DS.

FIFA 07 obsahuje 26 národních lig z více než 20 zemí. Obsahuje licenci oficiální FIFPro. Hra obsahuje tyto herní režimy:  Kick Off, Career, Challenges, Season a Tournament. Jednou z novinek je, že nově můžete do hry nahrát svůj hlas a použít ho při skandování v zápase. Prvek se zapne klepnutím na dotykovou obrazovku. Oproti minulému dílu autoři vylepšili grafiku a hlavně vyhladili frame-rate, který je nově mnohem stabilnější.

Verze pro Nintendo DS se chlubí hlavně režimem pro druhou obrazovku. Zatímco hrajete zápas na horní obrazovce, na dotykové obrazovce se zobrazí mapa hřiště s pozicemi všech hráčů. Vy můžete tak snadno měnit obranné a útočné taktiky během hry několika snadno dostupnými tlačítky u pravého palce. Spodní obrazovka slouží také k volbě, ke kterému z hráčů má míč putovat při zahrávání rohu nebo autového vhazování, a kromě toho se používá k rotaci míče při zahrávání penalty nebo volného přímého kopu. Celkově je hra oproti hlavní verzi hratelností zjednodušená, arkádovější a graficky dost jednodušší.

Hra obsahuje multiplayerový režim, ve kterém můžete bezdrátově spojit dvě konzole. Každý hráč však musí vlastnit svou kopii hry.


Diskuze ke hře

Doposud o hře nikdo nediskutoval.


Nejlépe hodnocené komentáře

Doposud ke hře nikdo nenapsal komentář.