Discworld II: Missing Presumed...!? Discworld II: Missing Presumed...!? Discworld II: Missing Presumed...!? Discworld II: Missing Presumed...!? Discworld II: Missing Presumed...!? Discworld II: Missing Presumed...!? Discworld II: Missing Presumed...!? Discworld II: Missing Presumed...!?

Saturn
1997
PS1
24.09.1997
adventura > 2D adventura *

placená hra placená hra placená hra placená hra placená hra placená hra placená hra placená hra
samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra
ne ne ne ne ne ne ne ne

Další dobrodružství neschopného kouzelníka Mrakoplaše nám představí zápletku točící se kolem Smrtě, který si vzal dovolenou. Pro smrtelníky to zní lákavě, ale pokud se vám po světě pletou pod nohy hordy mrtvých, mohlo by to začít vadit. A tak se Mrakoplaš pokusí obnovit pořádek.

Hra má velmi kvalitní SVGA grafiku, ozvučení je lepší než v prvním díle, namluvení Mrakoplaše se chopil Monty Phyton Eric Idle.

Pokračování úspěšné adventury Discworld. Hra disponuje kvalitní SVGA grafiku, ozvučení je nahráno v lepší kvalitě než v prvním díle a o namluvení Mrakoplaše se postaral, stejně jako v díle minulém, Eric Idle, člen britského uskupení Monty Python. Příběh se nejvíce inpiruje zeměplošskými knihy Pohyblivé obrázky, Sekáč a Dámy a pánové od Terry Pratchetta. Titul Perfect Entertainment vyšel mimo osobních počítačů i na konzolích PlayStation a SEGA Saturn.

Další dobrodružství neschopného kouzelníka Mrakoplaše nám představí zápletku točící se kolem Smrti, který si vzal dovolenou. Pro smrtelníky to zní lákavě, ale pokud se vám po světě pletou pod nohy hordy mrtvých, mohlo by to začít vadit. A tak se Mrakoplaš pokusí obnovit pořádek.

Třetí díl série Discworld Noir přinesl nového hlavního hrdinu a odlišné pojetí.
Pokračování úspěšné adventury Discworld. Hra disponuje kvalitní SVGA grafikou, ozvučení je nahráno v lepší kvalitě než v prvním díle a o namluvení Mrakoplaše se postaral, stejně jako v díle minulém, Eric Idle, člen britského uskupení Monty Python. Příběh se nejvíce inspiruje zeměplošskými knihami: Pohyblivé obrázky, Sekáč a Dámy a pánové od Terryho Pratchetta. Titul Perfect Entertainment vyšel mimo osobních počítačů i na konzolích PlayStation a SEGA Saturn.

Další dobrodružství neschopného kouzelníka Mrakoplaše nám představí zápletku točící se kolem Smrti, která si vzala dovolenou. Pro smrtelníky to zní lákavě, ale pokud se vám po světě pletou pod nohy hordy mrtvých, mohlo by to začít vadit. A tak se Mrakoplaš pokusí obnovit pořádek.