Komentáře

• Browser 90
Tower defence hra, ve které hrajete za záporáka, který chrání své drahokamy před nájezdy chamtivých hrdinů. V krádeži se jim snažíte zabránit pomocí třech typů věží, které lze různě vylepšovat. Navíc máte k dispozici tři různá kouzla – meteor nepřátele zraní, frenzy zvýší rychlost útoku věží a kácení lesa umožní stavět věže i na nepřístupné oblasti.

Hra je vcelku propracovaná, protože si ještě můžete věže vylepšovat v docela rozvětveném technologickém stromu. A je pravda, že jakmile si vylepšíte kouzlo kácení a budete za každé vykácené políčko získávat peníze, hra bude opravdu VELMI jednoduchá.

I tak mě vždycky bavila, člověk musel mít občas rychlé reakce a úplná pohoda to nikdy nebyla, zvlášť když se snažíte dosáhnout co nejlepšího skóre, tj. tehdy, kdy se vám žádný z hrdinů ani jediného vašeho drahokamu nedotkne. Což je v případě ninjů dost ošemetné, protože ti sviňáci se umí zneviditelnit… (a co teprve když přijde na řadu takový ninja-boss).

Na těch pár hodin rozhodně zabaví :)

Pro: Propracované, zábavné, hudba