Code of Honor 2: Conspiracy Island Code of Honor 2: Conspiracy Island
akce > 1st person akce *

placená hra placená hra
samostatná hra samostatná hra
ano ano

Polský vývojářský tým City Interactive vydal pokračování budgetové FPS Code of Honor s podtitulem Conspiracy Island. V minulém díle jsme se podívali na pobřeží slonoviny, tentokrát vás hra zavede na ostrov Île Royale, kde vědci pracují na novém nukleárním reaktoru. Hra využívá engine Jupiter EX, známý především ze hry F.E.A.R., a podporu fyziky Havoc. Jde o klasickou "zabij vše, co se hýbe" střílečku a její veskrze budgetové zpracování se podepisuje jak na variabilitě prostředí, tak na umělé inteligenci nepřátel.
Oficiální stránky hry (http://www.codeofhonor2game.com/)