Clown For Speed

30.06.2022

ano

Jedná se o závodní hru, v níž se stejně jako v případě Drift Hunters hraje primárně na co nejefektnější smyky, z nichž plyne hráči zisk bodového skoré. Tratí je k tomu k dispozici celkem sedm, aut dvacet šest. Prostředí se liší, ať už stylem nebo mírou detailů. Cílem je si tu libovolně jezdit, nechybí k těm účelům vedoucí šipky a označení startu/cíle. Tratě se vyznačují úzkými nebo širokými koridory, v nichž se všelijak objíždí přítomné překážky. Auta zahrnují mnoho typů, od supersportů, autobusu, tanku, až po policejní vůz. V hlavní nabídce jsou dostupná v Garáži. Start zahrnuje výběr preferované mapy. Implementování pětice odlišných pohledů kamer, např. té z kokpitu a s volantem napravo, dává hráči co nejvěrnější zážitek z jízdy. Na tom má podíl i rytmický poslech rádia.

Clown For Speed pohání engine Unity, mohou se v něm vyskytovat chyby s kolizí předmětů či propadnutím mimo mapu. To řeší položka Reset v horním panelu, ponechávající momentálně získané body a vracející vozidlo zpátky na dráhu.

Poslední diskuzní příspěvek

Hra se dočkala větší aktualizace. Přidáno pár map, jedno nové auto. Nefunguje mi ale funkce Reset, která by měla při potížích dát auto zpět na dráhu. Dá ho tam, ale nemůžu jet. No, podstatné je, že lze stále různě blbnout. Dohrané to úplně nemám, takže solidní kandidát. A Lamborghini káry jsou fakt ikonické.

Doposud ke hře nikdo nenapsal komentář.