Chrome Chrome Chrome Chrome Chrome
Chrome Chrome Chrome Chrome Chrome
akce > 1st person akce *

placená hra placená hra placená hra placená hra placená hra
samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra
ano ano ano ano ano

Chrome je 3D akce od polského vývojářského týmu Techland a v hlavní roli se nám představí žoldák Logan, který jde po svém bývalém parťákovi. Děj dokáže kvalitně vtáhnout a rozhodně se nejedná o žádné nudné klišé. Přestože by se mohlo zdát, že hra nemůže nabídnout nic, co by nebylo nikde jinde, není tomu tak. Chrome je totiž prošpikováno nejrůznějšími vychytávkami, zmiňme například možnost ovládat rozsáhlý vozový park, implantáty, skvěle zpracovanou mapu nebo možnost obrat mrtvé nepřátele prakticky o cokoliv (i Logan má svůj inventář). Hru pohání vlastní engine z dílen Techlandu a dokáže vykreslit jak detailní interiéry, tak rozsáhlé exteriéry.
Chrome je 3D akce od polského vývojářského týmu Techland a v hlavní roli se nám představí žoldák Logan, který jde po krku svému bývalému parťákovi. Děj nás vtahuje do období končícího 22. století, do oblasti Valkyrianského planetárního systému, kde Loganovi honbu na povrchu řady planet usnadňuje z paluby kosmického korábu pilotka Carrie.

V 16 misích a různorodých prostředích lze ovládat rozsáhlý vozový park, celou řadu zbraní a Loganovy implantáty nebo obírat mrtvé nepřátele prakticky o cokoliv (i Logan má svůj inventář). V každém okamžiku dostupná mapa provádí hráče částečně otevřeným světem s vnitřními úrovněmi. Hru pohání vlastní engine z dílen Techlandu, který dokáže vykreslit jak detailní interiéry, tak rozsáhlé exteriéry.

Oficiální stránky hry (http://www.chromethegame.com/)
Oficiální stránky hry (http://development.techland.pl/chrome)