Chicken Invaders 2: The Next Wave Chicken Invaders 2: The Next Wave Chicken Invaders 2: The Next Wave Chicken Invaders 2: The Next Wave Chicken Invaders 2: The Next Wave

Chicken Invaders: The Next Wave - Remastered

akce > arkáda *

placená hra placená hra placená hra placená hra placená hra
samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra
ano ano ano ano ano

Druhé pokračování úspěšné hry Chicken Invaders. Navazuje na první díl. Princip hry je jednoduchý, zabíjet kuřata raketou, kterou řídíte vy. Na zabíjení máte, v tomto díle, dva nové druhy zbraní (laser a zelené blesky).

Hra se opět odehrává ve vesmíru, tentokrát v naší galaxii a oblétáváte všechny planety Sluneční soustavy, včetně Slunce. Začínáte na Plutu a končíte Sluncem. Na každé planetě odehrajete 10 úrovní. V 10 úrovni máte většinou zabít bosse slepic. Až ho zabijete můžete na další planetu.

Grafický kabátek se zlepšil. Vyšla dokonce Vánoční verze.

Hra se opět odehrává ve vesmíru, tentokrát v naší galaxii a oblétáváte všechny planety Sluneční soustavy, včetně Slunce. Začínáte na Plutu a končíte Sluncem. Na každé planetě odehrajete 10 úrovní. V 10. úrovni máte většinou zabít bosse slepic. Až ho zabijete můžete na další planetu.