Druhé pokračování úspěšné hry Chicken Invaders. Navazuje na první díl. Princip hry je jednoduchý, zabíjet kuřata raketou, kterou řídíte vy. Na zabíjení máte, v tomto díle, dva nové druhy zbraní (laser a zelené blesky).
Hra se opět odehrává ve vesmíru, tentokrát v naší galaxii a oblétáváte všechny planety Sluneční soustavy, včetně Slunce. Začínáte na Plutu a končíte Sluncem. Na každé planetě odehrajete 10 úrovní. V 10 úrovni máte většinou zabít bosse slepic. Až ho zabijete můžete na další planetu.
Grafický kabátek se zlepšil. Vyšla dokonce Vánoční verze.
Hra se opět odehrává ve vesmíru, tentokrát v naší galaxii a oblétáváte všechny planety Sluneční soustavy, včetně Slunce. Začínáte na Plutu a končíte Sluncem. Na každé planetě odehrajete 10 úrovní. V 10. úrovni máte většinou zabít bosse slepic. Až ho zabijete můžete na další planetu.