Hráč je vězněn v kouzelném lese, který je přeplněn nebezpečným hmyzem usilujícím o jeho život. Jediným prostředkem pro odrážení nebezpečných obyvatel lesa je čarovná hůlka střílející smrtící jiskry. Pokud je hráč pokousán hmyzem, dočasně ochrne a ztratí jednu ze tří výchozích magických hůlek.
Hlavním protivníkem je stonožka, která podniká útoky z horní části obrazovky. Útočný hmyz leze skrz les dolů k naší magické hůlce. Pokud jiskrou sestřelíme nějakou část stonožky, přemění se zasažená část na houbu. Stonožka útočí v celkem dvanácti vlnách. V první vlně má stonožka jednu hlavu a jedenáct článků těla. S každou další útočnou vlnou přibude jedna samostatná hlava stonožky a ubude z hlavní stonožky jeden článek. Kratší stonožka se následně rychleji pohybuje lesem plným hub. Houby vyplňují lesní prostor, poskytují hráči krytí, ale zároveň mohou překážet ve střelbě na hmyz. Houbu lze rozstřílet čtyřmi výstřely. Stonožce dále pomáhají v útoku pavouci, blechy a štíři.