Captain Quazar

únor 1996
1997

ano

Captain Quazar je third person akce, na kterou koukáme z izometrického pohledu. V roli kapitána Quazara, nepříliš bystrého, avšak totálně nabušeného a pohledného strážce zákona, zachraňujeme matičku Zemi před mimozemskými teroristy. Ti hrozí, že na planetu vypálí rakety, a tak nevrlému policejnímu náčelníkovi nezbývá, než do akce povolat právě kapitána Quazara, aby cestoval galaxií a zničil zlotřilé padouchy jednou pro vždy.

Jedná se o čistě akční hru, kdy procházíme jednotlivými levely, útočíme na nepřátele a plníme úkoly od náčelníka. Máme k dispozici velké množství futuristických zbraní, kterými lze mimo nepřátel ničit i prostředí. Zbraně můžeme nalézt, ale i koupit před začátkem mise, popřípadě se vždy nachází jedno místo s obchodem i v levelu. V misích můžeme také vyslechnout nepřítele, který nám může povědět informace o tajných oblastech či skrytých úrovních.

Hru si lze zahrát i ve dvou hráčích, druhý hráč ovládá poručíka Pulzara. Hra však nepodporuje split-screen, takže musí oba hráči být na jedné obrazovce.

Diskuze ke hře

Doposud o hře nikdo nediskutoval.

Doposud ke hře nikdo nenapsal komentář.