Blacksmith Master

15.05.2025
0 hodnocení Platformy

Hra od tvůrců povedené středověké strategie Tavern Master, ve které jsme mohli budovat a spravovat středověkou hospodu. V jejich další hře budeme spravovat středověkou kovárnu. Se vším všudy - od shánění surovin pro kování, shánění zaměstnanců a také samotné kování nástrojů a zbraní. Všechny nástroje a zbraně jsou inspirovány skutečnými věcmi ze středověku.

Kovárna se nachází kousek za městem, kde má kovář klid na svou práci. Kovárna lze vylepšit, rozšiřovat a optimalizovat. Pokud se kováři bude dařit, bude růst jeho pověst a svou dílnu může vylepšit až o výrobu cenných šperků. Hra začíná od samotného začátku celého kování a to je těžba. Nejdříve je nutné vytěžit suroviny, popřípadě zaměstnat horníky a až poté je možnost kovat předměty, které chtějí místní obyvatelé či armáda.

Výrobní proces je propracován. Je potřeba čekat až se zahřejí či zchladí odlitky, řešit zakalení kovů, broušení a čištění kovů. Příklady věcí, které lze vyrábět jsou například nože, meče, zbraně pro armádu. Hospodyňka bude chtít lžíce, hrnce, vidličky, kotle a mnoho dalších. Dělníci vyžadují sekery, pily, kladiva apod.

Poslední diskuzní příspěvek

Skvělá hra. Aspoň tedy to demo zatím. Můžu doporučit všem koho bavila předchozí hra Tavern Master. Tohle se hraje podobně a určitě si pořídím plnou verzi.

Doposud ke hře nikdo nenapsal komentář.