Augustus: Ve Službách Císaře

Augustus: W Służbie Cezara, Augustus: Im Auftrag des Kaisers, Август, August

08.01.2004

Roku 44 před naším letopočtem byl diktátor Julius Caesar o březnových idách zavražděn zrádci z řad stoupenců republiky. V ohrožení života se tak ocitá i jeho adoptivní syn s politickými ambicemi, Gaius Oktavián, budoucí Augustus, první císař římský (27 př. n. l. -14 n. l.). Jste pretorián Titus Gladius a jakožto oddaný ochránce vznikající Julsko-klaudijské dynastie se pokusíte rozplést spiklenecké klubko, což vás zavede nejen do křivolakých uliček hlavního města na řece Tiber, ale také do spletité sítě chodeb pod ním. Mějte svůj gladius a pilum při ruce!

„Sandálová“ akce se velmi volně inspiruje dvoudílným britsko-italským televizním filmem Augustus, první císař římský (2003) s Benjaminem Sadlerem a Peterem O'Toolem v titulních rolích Augusta. Titul s filmem i přes licenci nesdílí ani hlavního hrdinu, natož příběhovou linku. Důrazem na plíživou infiltraci a tichou likvidaci protivníků připomíná Augustus úvodní Splinter Cell (2002) spíše než zasazením blízké Shadow of Rome (2005). Náplň hry se tedy dělí na souboje s jedním i více protivníky naráz a stealth pasáže, kde nesmíte být zpozorováni.

Titul je k dispozici pouze v českém, polském, německém a ruském jazyce.

Diskuze ke hře

Doposud o hře nikdo nediskutoval.

Doposud ke hře nikdo nenapsal komentář.