American McGee presents SCRAPLAND American McGee's Scrapland American McGee's Scrapland American McGee's Scrapland American McGee Presents: Scrapland American McGee Presents: Scrapland American McGee Presents: Scrapland American McGee Presents: Scrapland American McGee Presents: Scrapland American McGee Presents: Scrapland

American McGee's Scrapland, Scrapland Remastered

American McGee's Scrapland, Scrapland Remastered

X360
kompatibilní
American McGee Presents: Scrapland American McGee Presents: Scrapland American McGee Presents: Scrapland American McGee Presents: Scrapland American McGee Presents: Scrapland American McGee Presents: Scrapland American McGee Presents: Scrapland American McGee Presents: Scrapland American McGee Presents: Scrapland American McGee Presents: Scrapland
akce > arkáda *
akce > 3rd person akce

placená hra placená hra placená hra placená hra placená hra placená hra placená hra placená hra placená hra placená hra
samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra samostatná hra
ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne

Príbeh Scraplandu nás zavedie na pomerne netradičnú lokalitu v rámci počítačového hrania - dostaneme sa do futuristického mesta plného robotov na mŕtvej planéte. Rovnako netradičná je aj naša hlavna postava, robot D-Tritus, ktorý práve prichádza na svojej medziplanetárnej motorke na Scraplandu, aby si tu našiel džob. Ten mu je pridelený obdivuhodne rýchlo (a pritom aj roboti poznajú pojem byrokracia) a tak sa stáva reportérom miestneho plátku. Jeho prvý úlovok do novín má byť rozhovor s najvyšším predstaviteľom robotickej cirkvi. Ako to však už v hrách chodí, nič nemôže byť také, ako sa zdá a príbeh sa nám teda niekoľkokrát zamotá viac či menej predvídateľnými zvratmi.
Napriek tomu, že sa jedná prevažne o arkádovitú akciu v meste plnom rozličných hypervozítok a krikľavých neónových farieb. D-Tritus sám nie je až tak akčná postava, jeho základnou schopnosťou, ktorú nadobudne, je možnosť premeny na iného robota, ktorého stretne a následne využitie jeho špeciálnych schopností. Toto všetko z pohľadu tretej osoby už vo vyššie spomínanej optimistickofuturistickej, farebne sýtej, vizuálnej štylizácií.
Veľkú úlohu majú spomínané vozítka, jedná sa o rakety rôznych tvarov a vlastností a D-Tritus ich môže časom získavať a vylepšovať ich vlastnosti a vzhľad. Týchto ľodí môže mať niekoľko na rozdielne účely: napríklad jednu malú a rýchlu na hyperzávody a inú veľkú a pomalú, ale po zuby ozbrojenú a riadne odolnú voči zbrania, pretože v tejto hre sa bojuje najmä v týchto lodiach. Samotných súťažných disciplín je niekoľko a to buď v rámci hlavného príbehu, alebo sú nezáväzného, vedlajšieho charakteru. Toto dáva hre dojem robotického GTA (nič iné na planéte a v meste nežije) kde sa hráč môže voľne pohybovať a len tak si prípadne jazdiť. Oproti GTA však mesto nie je vôbec rozlahlé a aj možností je menej.

Príbeh Scraplandu nás zavedie na pomerne netradičnú lokalitu v rámci počítačového hrania - dostaneme sa do futuristického mesta plného robotov na mŕtvej planéte. Hlavnou postavou je robot D-Tritus, práve prichádzajúci na svojej medziplanetárnej motorke na Scrapland, aby sa tu zamestnal. Ten mu je pridelený obdivuhodne rýchlo a on sa tak sa stáva reportérom miestnych novín. Jeho prvým zadaním je rozhovor s najvyšším predstaviteľom robotickej cirkvi. Ako to však už v hrách chodí, nič nemôže byť také, ako sa zdá a príbeh sa nám teda niekoľkokrát zamotá viac či menej predvídateľnými zvratmi.

Hrateľnostne sa jedná prevažne o arkádovitú akciu v krikľavom neónovom meste plnom rozličných vznášadiel, rakiet. D-Tritus sám o sebe nie je až tak akčnou postavou - jeho základnou schopnosťou je možnosť premeny na iného robota, ktorého stretne a na následne využitie jeho špeciálnych schopností. Toto všetko z pohľadu tretej osoby už vo vyššie spomínanej optimistickofuturistickej a farebne sýtej vizuálnej štylizácií.

Veľkú úlohu majú už spomínané vozidlá. jedná sa o rakety rôznych tvarov a veľkostí. D-Tritus ich môže časom získavať a vylepšovať ich vlastnosti a vzhľad. Týchto ľodí môže mať niekoľko na rozdielne účely: napríklad jednu malú a rýchlu na hyperzávody a inú veľkú a pomalú, ale po zuby ozbrojenú a riadne odolnú voči zbraniam. Boj v Scraplande totiž prebieha predovšetkým medzi loďami. Závodov a súťažných disciplín je niekoľko a to buď v rámci hlavného príbehu, alebo sú nezáväzného, vedľajšieho charakteru. To vytvára dojem robotického GTA (nič iné na planéte a v meste nežije), kde sa hráč môže voľne pohybovať a len tak si prípadne jazdiť. Oproti GTA sérii však mesto Scrapland ponúka menej oblastí a možností.

Oficiální stránky hry (http://)