Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

Akta Becherly Hills 90210

2002
41
6 hodnocení Platformy
Žánr

Forma
freeware
Rozsah
samostatná hra
Multiplayer
ne

Další z mnoha účastníků soutěže Becherovka Game, konkrétně z ročníku 2002. Tato 2D adventura obsahuje i dabing intra, ale ve zbytku hry již dabing není, pouze texty. Hra obsahuje řadu vtipů či narážek na jiné hry, třeba když policejní šéf hraje v práci Švejka 3D po síti.

Ve hře se vžijete do agentky Jany Křečkové a pustíte se do řešení případu krádeže velice cenného obrazu. K dispozici jsou příkazy Lupa, Vezmi, Použij, Mluv a Pohni. Inventář se brzy zaplní a je tak nutné zkoušet různé kombinace předmětů pro postup hrou. Zajímavostí je, že lze zvolit ovládání LucasArts, nebo Sierra, nebo si třeba přidat situační smích.


Diskuze ke hře

Doposud o hře nikdo nediskutoval.


Nejlépe hodnocené komentáře

  • PC 30
Beverly Hills 90210 sledoval ve své době téměř každý puberťák. Účastník soutěže Becherovka Game 2002 si tento název vypůjčil, trochu upravil a namísto středoškolských problémů zde jde o vyšetřování krádeže.

Nijak zvlášť povedená adventura Becherly Hills není, ale najde se v ní pár vtipných momentů (třeba Švejk 3D), které alespoň trochu zachraňují ne moc přívětivou hratelnost. Nejedná se o nějaké dlouhé putování, takže jsem to měl rychle za sebou a jednou mi to úplně stačilo.

Pro: pár vtipných momentů

Proti: hratelnost, zvuky

+7