Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

2014 FIFA World Cup Brazil

15.04.2014
--
0 hodnocení Platformy
Žánr

Forma
placená hra
Rozsah
samostatná hra
Multiplayer
ano

Oficiální hra světového šampionátu v kopané roku 2014, který se odehrával v Brazílii, vyšla pouze na konzole PS3 a Xbox 360 a minula PC platformu. Zároveň jde o poslední zcela samostatnou hru věnující se největšímu fotbalovému šampionátu.

Jako tomu ostatně bylo iminule, je na výběr obrovské množství národních týmu (204). Těch 32, kterých se kvalifikovalo na turnaj samotný má i oficiální dresy. Samozřejmostí jsou i licence na hráče a na 12 stadiónů, kde se mistrovství odehrávalo (plus několik dalších z jiných regionů).

Hra obsahuje kampaňový mód Road to Rio de Janeiro, kdy se probijete kvalifikaci a pokud budete úspěšní, pak i samotný šampionát. Poprvé v sérii FIFA se objevují trenéři, kteří navíc reagují na události ve hře.

Hra byla kritikou a hráči přijata relativně kladně. Někteří se pozastavovali nad nevydáním hry pro PS4 a Xbox One nebo PC, ale EA tehdy určilo, že právě PS3 a Xbox 360 jso rozšířené třeba právě v Brazílii. A na vývoj více verzí EA nechtělo vynaložit prostředky.


Diskuze ke hře

Doposud o hře nikdo nediskutoval.


Nejlépe hodnocené komentáře

Doposud ke hře nikdo nenapsal komentář.